Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-03-2023 12:57   Güncelleme : 31-03-2023 12:57

İlkadım’da Ramazanın Bereketi Sofralara Yayılıyor

Ramazanın gelmesiyle birlikte Sosyal belediyecilik anlayışıyla Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine gıda paketi yardımlarını ulaştığı kaydeden Başkan Demirtaş,” Bizler her şartta ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

İlkadım’da Ramazanın Bereketi Sofralara Yayılıyor

Ekonomik anlamda zor günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşların yaralarına merhem olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilkadım ilçesinde tespit edilen 2500 aileye 500 TL nakit yardımı Hilal Kart aracılığıyla gelir durumuna göre aylık,2aylık,3aylık olarak hesaplarına bakiye ve limitlerinin SMS olarak bilgilendiren sistemle yaşam desteği oluyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte insana yönelik çalışmalarına hız veren Sosyal Yardım Müdürlüğü ekipleri gıda kolisi paket yardımlarını gece-gündüz demeden tespit edilen adreslere ulaştırıyor. Artarak devam eden çalışmalarda 750 paket Ramazan erzak paketi ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Dağıtım ile ilgili bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,“Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın öneminin en çok hissedildiği bu güzel Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda kolisi dağıtım çalışmalarımıza başladık. İhtiyaç sahiplerine teslim ettiğimiz gıda kolimizin içerisinde her ailenin temel mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler bulunuyor. Bizler her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk ve sosyal belediyecilik anlayışımız gereği vatandaşlarımızın her şartta yanında olmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN