Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-08-2016 14:54   Güncelleme : 04-08-2016 14:54

İlkadım'dan Meydanda Sabah Namazı Ve Dua Programı

İlkadım Belediyesi tarafından 15 Temmuz'da demokrasiye ve milli iradeye yönelik yapılan kalkışmanın 21'inci gecesinde saat 04.00'de Dr. İhsan Şenocak Hoca'nın katılımlarıyla Sohbet, Namaz ve Dua programı icra edilecek.

İlkadım'dan Meydanda Sabah Namazı Ve Dua Programı

Samsun Cumhuriyet Meydanında sabah namazı öncesi Dr. İhsan Şenocak'ın sohbeti ile başlayacak olan program sabah namazı, dua ve sonrasında kahvaltı ikramı ile son bulacak.

Türkiye'nin istikrarına ve huzuruna yönelik milli iradeye kastedilerek FETÖ terör örgütü tarafından kalkışılan 15 Temmuz Darbe girişiminin ilk akşamından bugüne Samsun Cumhuriyet Meydanında vatan nöbeti tutan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Ülkemizi istiklaline yönelik kalkışılan darbe girişimi işgalin ön adımıydı. Milletimizin bağımsızlığına ve iradesine darbe vurmaya kalkışan FETÖ terör örgütüne karşı milletimiz tek yürek olup darbeye 'dur' demiştir. Darbe teşebbüsü vatandaşlarımız tarafından püskürtülmüştür. Belediye olarak bizde bu akşam 04.00'de Cumhuriyet Meydanında İhsan Şenocak Hocamızın katılımlarıyla sohbet, namaz ve dua programı icra edeceğiz. Sabah namazının ardından vatandaşlarımıza kahvaltı ikramımız olacaktır.  " diye konuştu.

adminadmin