Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-07-2017 13:54   Güncelleme : 02-07-2017 13:54

İlkadımlı Şehit Dualarla Anıldı..

Başkan Tok; “Şehitlerimizin Değerli Aileleri Bize Emanet”

İlkadımlı Şehit Dualarla Anıldı..

Ramazan bayramının ilk günü gelen şehadet haberi ile Samsun’u yasa boğan P. Uzm. Çvş. Mete Yahşi için baba ocağında mevlit düzenlendi.

Hakkâri’nin Çukurca İlçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerimize yapılan saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mete Yahşi’nin İlkadım İlçesi Kadıköy Mahallesindeki baba ocağında mevlit düzenlendi. İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Doğan, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Mahalle Muhtarları, Askerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İLKADIM BELEDİYESİ SEFERBER OLDU

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un talimatı ile mevlit programının tüm hizmetleri İlkadım Belediyesi tarafından karşılandı. “Şehitlerimiz için ne yapsak yine de onların fedakârlıklarının karşılığını ödeyemeyiz” diyen Başkan Tok, mevlit programı için hazırlıklarla bizzat ilgilendiğini kaydetti. Çok sayıda vatandaşın katıldığı mevlit programında Kuran-ı Kerim ve Kasideler okunurken, başta Hakkâri Şehidi Mete Yahşi olmak üzere tüm şehitler için dualar edildi. Zaman zaman gözyaşlarının hâkim olduğu mevlitte İlkadım Belediyesince ikramlarda bulunuldu

Recep YAZGANRecep YAZGAN