Güncel
Giriş Tarihi : 21-03-2023 18:45   Güncelleme : 21-03-2023 18:54

Instagram, IGTV ve akış Videolarını Birleştirme

Instagram, IGTV ve akış Videolarını Birleştirme

Instagram dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alır. Instagram’ın yoğun bir şekilde kullanılması Instagram üzerindeki özelliklerin her geçen gün artış göstermesine neden olur. Instagram ‘da videolarınızı çeşitli yöntemler ile paylaşabiliyorsunuz. Paylaşmış olduğunuz videoları daha fazla kişiye izletmek için tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda igtv bölümünü kullanarak da video paylaşma özelliğini kullanabiliyorsunuz.

Instagram'ın kullanıcılara sunmuş olduğu yeni bir özellik olan video birleştirme özelliği ile cihazınızda bulunan birçok videoyu birleştirme imkanına sahip oluyorsunuz. Akıştaki videolar ile igtv videolarını birleştiren Instagram video bölümünde kullanıcıların birçok videosunu görmenizi sunmuştur. Instagram üzerindeki videolu storyleri de ve diğer story seçeneklerini de indirme fırsatını da elde edebiliyorsunuz. Instagram story indir işlemlerinizi gerçekleştirmek için Bayigram sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Instagram Video Birleştirme Nasıl Yapılır?

Instagram video birleştirme hizmetini alabilmek için öncelikle Instagram hesabınızda video paylaşmanız gerekir. Video paylaşımı yaparken cihazınızdaki birçok videoyu birleştirme fırsatını elde edersiniz. Instagram ‘da video paylaş bölümünden normal video paylaşır gibi paylaşım yapıp daha sonrasında kırpma özelliklerini kullanıp yeni videolarda ekleyebiliyorsunuz.

Video Nasıl Birleştirilir Ücretsiz?

Instagram üzerindeki videolarınızı ücretsiz bir şekilde birleştirmek için Instagram paylaşım bölümünden paylaşmak istediğiniz videoyu seçmeniz yeterlidir. Daha sonrasında kırpma gibi özellikleri kullanarak cihazınızdaki diğer videoları da bu video ile birleştirebiliyorsunuz. Paylaşmış olduğunuz videolar sayesinde hedef kitlenizi büyütebilirsiniz.

Instagram video paylaşma, fotoğraf paylaşma gibi birçok hizmeti kullanıcılara sunan büyük bir sosyal medya platformudur. Instagram üzerinde çeşitli işlemleri gerçekleştirmekte mümkündür. Instagram ‘da beğendiğiniz videoları storyleri ve gönderileri indirme fırsatını da elde edebiliyorsunuz. Bu işlemleri güvenilir bir şekilde gerçekleştirmek için güvenilir siteleri tercih edebilirsiniz. Instagram hikaye indir gibi çeşitli işlemleri Bayigram sitesi ile gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram Ortak Gönderi Nasıl Yapılır?

Instagram her geçen gün yeni özellikler geliştirerek kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Bir diğer yeni özellik ise ortak yönleri oluşturmaktır. Ortak yönleri oluşturarak Instagram’daki gönderinizin daha çok kişiye erişmesini sağlayabilirsiniz. Instagram ortak gönderi hizmeti ile istediğiniz bir kullanıcı ile ortak bir gönderiyi paylaşabiliyorsunuz. Paylaşmış olduğunuz bir bu gönderi her ikinizin de sayfasının akışında gözükür. Bu da hesabınızın kitlesinin artması için büyük bir avantajdır.

Instagram ‘da ortak gönderi oluşturmak için belirlemiş olduğunuz bir paylaşımı seçtikten sonra etiket ekle kısmında katkıda bulunan davet et bölümünden paylaşımı yapmak istediğiniz kullanıcının ismini girmeniz gerekir. Karşıdaki kişi bu daveti kabul ederse ortak paylaşım yapmış olursunuz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN