Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-06-2017 11:39   Güncelleme : 30-06-2017 11:39

İşadamı Cafer Ayaz 19 Mayıs AK Parti İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı!

AK Parti'de ilçe kongrelerin 1 Temmuz itibariyle başlayacak olması dolayısıyla adaylar da ortaya çıkmaya başladı.

İşadamı Cafer Ayaz 19 Mayıs AK Parti İlçe  Başkanlığına adaylığını açıkladı!

19 Mayıs ilçesinde ilçe başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan AK Parti Kurucu Eski İlçe Başkan Yardımcısı Cafer Ayaz, 'İlçemizi hem siyasi hem de hizmet olarak çok daha iyi noktalara taşıyacağıma inandığım için aday adayıyım.' dedi.

Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) ile Atakum Nefes Kafede bir araya gelen Cafer Ayaz, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Samsun İMG üyeleri Okan Çakır, Recep Yazgan ve Ünal Yavuz ile biraraya gelen Ayaz, 'İlçemizi hem siyasi hem de hizmet olarak çok daha iyi noktalara taşıyacağıma inandığım için adayım.' dedi.

CAFER AYAZ, 'ADAYIM' DEDİ

CumhurBaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'yeni dönem de teşkilatlar da büyük değişimler yaşanacak. Başarılı olanlarla yola devam edilecek. Metal yorgunu olan teşkilatlar dinlenecek.' sözlerinin ardından AK Parti teşkilatlarında il ve ilçelere aday olmak isteyen isimler de yavaş yavaş sahaya çıkmaya başladı. Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde AK Parti'den aday adayı olduğunu açıklayan AK Parti 19 Mayıs eski Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı Cafer Ayaz, ilçeyi hem siyasette hem de hizmette daha iyi noktalara taşıyacağıma inandığım için adayım.' dedi.

SORUMLULUK ALMA ZAMANI

Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde önce 2019 sonra 2023 hedeflerine taşıyacak AK kadroların iş başında olacağını ifade eden Ayaz;'Ben bu teşkilatın kurucularından olan ve AK Partili olmakla büyük gurur duyan biriyim. Önümüz de çok önemli yerel seçimler ve sonrasında başkanlık seçimleri var. Partimiz de iyi niyetle hizmet eden tüm arkadaşlarımıza büyük saygım var. Ancak yeni dönem de AK Parti'yi çok daha üst noktalara taşıyacak kadroların iş başında olması partimize yeni bir hava getirecektir.' diye konuştu.

15 YILDIR BU KUTLU YOLDA YÜRÜDÜM

19 Mayıs ilçesinde yıllardır yaşayan ve ilçenin özlemlerini, beklentilerini ve sorunlarını çok iyi bilen bir işadamı hem de siyasetçi kimliğiyle ilçe başkanlığına aday adayı olduğunu ifade eden Ayaz; 'Önce kurucu başkan yardımcısı, 15 yıldır da AK Parti üyesi olarak artık partimiz de ilçemiz ve davamız için sorumluluk alma zamanı geldiğine inanıyorum. Bu yüzden de ilçe başkanlığı seçimlerine partimizden aday adaylığımı açıkladım. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizi mahçup etmesin. Şimdi hem partimiz, hem ilçemiz hem de ülkemiz için hizmet zamanıdır.' şeklinde konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN