Güncel
Giriş Tarihi : 20-06-2022 12:03   Güncelleme : 20-06-2022 12:03

İstanbul Şehirler Arası Nakliyat Fiyatları

İstanbul Şehirler Arası Nakliyat Fiyatları

İstanbul nakliyat firması olarak en uygun fiyatlar şeklinde hizmet veriyoruz. Eşyaların çokluk ve ağırlık durumuna göre fiyat belirlenir. Eşyaların montalaması ve de monte edilmesi de oldukça önemli bir konudur. Firmamız kaliteli ve güvenilir bir şekilde hizmet veriyor. Nursoy nakliyat olarak eşyalarınızı şehirlerarası olacak şekilde taşıyabiliyoruz. Firmamız şehir içi ve şehirlerarası nakliyat hizmeti de veriyor. Eşyalarınızı özenli bir şekilde taşıyor. Mobilya mutfak dolabı gibi eşyaların hem montalaması hem de demontesini yapıyoruz.

 Uzman marangoz ekibimiz tarafından bu işler tamamen yapılıyor. Paketleme yapılan eşyaların karışmaması için paketlerin üzerine belli numaralar ya da belli notlar düşürülür bu şekilde hangi eşyaların hangi kutu da oldukları karıştırılmaz. Şehirler arası nakliyat fiyatları uygundur. Firmamız eşyaların durumuna göre fiyat belirlese de genel olarak uygun bir şekilde hizmet veriyor.

Kutulara yerleştirilen eşyalar daha sonra tamamen düzgün bir şekilde yerinden çıkarılır ve yeni adreslerine doğru götürülüp yerleştirilir. Yeni lokasyona gelen araçtan eşyalarınız indirilir, gerekli olan eşyaların montalaması ustalar tarafından yapılır. Bunun yanı sıra diğer eşyalarınız da düzgün bir şekilde yerleştirilir firmamız bu şekilde hem kaliteli hem de güvenli bir şekilde sizlere hizmet veriyor hem şehir içinde hem de şehirlerarasında hizmetlerin tamamı kusursuz bir şekilde yapılır.

Eşyaların Listesini Yapmanın Önemi 

İstanbul şehirler arası taşıma eşyaların durumuna göre belirlenir. Nakliyat firmasına ihtiyaç olduğunda firmamızla anlaşma sağlayabilirsiniz. Bu şekilde eşyalarınız istediğiniz konuma sorunsuz ve kusursuz bir şekilde gelir.

Nursoy nakliyat ile eşyalarınızı düzenli bir şekilde taşıyabilirsiniz. Yılların verdiği tecrübeli çalışma stili ile müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz.  Firmamızın sunduğu ekspertiz hizmeti ile eşyalarınız güvence altına alınarak taşınıyor.  Evden eve nakliyat fiyatları eşyaların durumuna göre belirleniyor. Bir ekspertiz aracılığı ile eşya sayısı ve ağırlığı baz alınarak eşyalara fiyat belirleniyor. 

Asansörlü Taşımacılık Hizmeti Ayrıcalığı

Asansörlü şehirlerarası nakliye firması olarak tüm eşyalarınızı çizilmeden kırılmadan taşımaktayız. Nursoy Nakliyat firmamız bir ekspertiz yardımı ile fiyat hesaplanması yapmaktadır. Ağır olan beyaz eşyaların koltukların taşınması asansör sistemi sayesinde gerçekleşebiliyor. Nakliyat fiyat hesaplama eşyaların durumuna nasıl taşınacağına, nereye, ne zaman götürüleceği baz alınarak hesaplama yapılır.

Hesaplama bir ekspertiz tarafından yapılır.  Bu şekilde eşyalarınız herhangi bir şekilde zarar görmez. Aksi halde ağır olan eşyalar merdivenlerden indirildiği zaman çarpma ya da sürtünme dolayısı ile kırılıp kirlenebiliyor. Ancak asansörlü taşımacılık sistemi ile bu daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Şehriler arası nakliyat hizmetlerini son derece kaliteli ve güvenilir bir şekilde yapıyoruz. Eşyalarınızın zarar görmemesi oldukça önemlidir. https://www.nursoynakliyat.com.tr/ sitesinden yeteri düzeyde bilgi alabilirsiniz.

 

Nursoy Nakliyat Şirketi

Müşteri Hizmetleri: 444 7 199

GSM: 0532 622 62 60

Recep YAZGANRecep YAZGAN