Güncel
Giriş Tarihi : 28-09-2022 14:29   Güncelleme : 28-09-2022 14:29

İtalyan Başbakanı Meloni Aileyi, kimliği ve dini değerleri koruyacağız!

Ailelerin tepki gösterdiği sapkın girişimlere yönelik LGBT dayatmasına karş Büyük Aile Buluşması etkinliği ile alakalı olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın, “Nefret söylemi, kime karşı olursa olsun kabul edilemez” şeklindeki sözlerine rağmen İtalyan kimliğini ve aileyi parçalamaya çalışan küresel güçlere karşı direneceklerini her fırsatta dile getiren İtalyan’nın yeni Başbakanı Meloni’nin yaptığı konuşmaya vereceği tepki merak ediliyor.

İtalyan Başbakanı Meloni  Aileyi, kimliği ve dini değerleri koruyacağız!

 

İtalyan Başbakanı Meloni yaptığı bir konuşmada, ”Aile neden düşman? Aile neden bu kadar ürkütücü? Tüm bu soruların tek bir cevabı var. Çünkü bu bizi tanımlıyor. Çünkü bu bizim kimliğimiz. Çünkü bizi tanımlayan her şey artık; bir kimliğimizin olmamasını isteyenler ve bizim sadece mükemmel tüketici köleler olmamızı isteyenler için bir tehlike.

Bu yüzden milli kimliğimize saldırıyorlar, dini kimliğimize saldırıyorlar, cinsel kimliğimize saldırıyorlar, aile kimliğimize saldırıyorlar. Kendimi İtalyan, Hristiyan, kadın ve anne olarak tanımlayamıyorum. Neden? Çünkü onlara göre; X vatandaşı, X cinsiyeti, Ebeveyn1, Ebeveyn2 olmak zorundayım.

Çünkü sadece bir numara olduğumda, bir kimliğim ya da köklerim olmadığında o zaman finans spekülatörlerinin insafına kalmış mükemmel bir köle olacağım.” ifadelerini kullanmıştı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN