Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-03-2023 14:46   Güncelleme : 28-03-2023 15:34

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci İlçe Teşkilatarına Ziyaret

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, seçim çalışmalarına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında İYİ Parti Samsun ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek istişare toplantıları yapıyor

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci İlçe Teşkilatarına Ziyaret

İLKADIM İÇİN BURADAYIZ

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başkan Burcu Işıtan Satar ve yönetim kurulu ile buluştu. İlkadım, Samsun ve Türkiye gündemi üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Tüfekci, “ İnanç kararlılık ve azminizden dolayı herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, aday adaylığı sürecinin İmren Nilay Tüfekci ve İYİ Parti için hayırlara vesile olmasını dileyerek, “ seçim süreci için partinin bütün üyelerinin büyük bir özveri ile mücadele ettiğini belirterek, “ Yarınlarımız için bugün bütün gücümüzle çalışmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz ve bu uğurda gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu. 

TEKKEKÖY İÇİN TAM ZAMANI

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı ziyaretinde böylesine güçlü donatılara sahip bir ilçe halkının çok daha mutlu ve geleceğe güvenle bakması gerekirken durumun tam tersi olduğunu belirterek, “Nasip olursa  Birlikte Tekkeköy için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu inanmış kadrolar, vatandaşımızın huzuru ve refahı için her şeyi yapmaya hazır. Bunu sizlerde bir kez daha görmüş oldum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 

İYİ Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Gülay Aydın, “ Tekkeköy Halkı zor durumda. Geçim sıkıntısı başta olmak üzere birçok sorunla uğraşıyor. Bizler onlar için buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz. Size ziyaret ve samimiyetinizden dolayı teşekkür ediyorum. Aday adaylığı süreci hayırlı olsun” diye konuştu. 

CANİK “İYİ” OLACAK

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, Canik İlçesi İYİ Parti Teşkilatını ziyaret ederek, başkan Saydam Bayram ve yönetimiyle görüştü. Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette İmren Nilay Tüfekci, “ Samsun’un hangi ilçesinden bahsedersek bahsedelim gerçekten o hep bahsedilen büyük potansiyeli görüyoruz ama değerlendirilmediği için de gerçekten üzülüyoruz. Her alanda gelişen ve halkının mutlu olacağı için tarih 14 Mayıs” diye konuştu.

İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram ise nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “ Canik gerçekten hem tarihi hem de bugünü temsil eden çok önemli bir yerleşim merkezi. Bizler hem ilçemiz hem de ilçe halkımızın çok daha güçlü olması çalışıyoruz. Partimiz kurulduğu günden bu yana onlarla birlikteyiz. Ve onlarla birlikte başaracağız” şeklinde konuştu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN