Güncel
Giriş Tarihi : 24-05-2017 10:12   Güncelleme : 24-05-2017 10:12

Jandarma Genel Komutanlığı Askeri Personel Alıyor

Jandarma Genel Komutanlığı yayınlanan ilanlarda En az lise, Önlisans ve Lisans mezunu KPSS şartsız Bay Bayan olmak üzere binlerce Uzman Erbaş, Astsubay ve Subay alımı yapılacaktır. Başvurular Başlamış Olup 02 Haziran 2017 de sona erecektir.

Jandarma Genel Komutanlığı Askeri Personel Alıyor

Jandarma Genel Komutanlığının sözleşmeli Uzman Erbaş, Astsubay ve Subay ihtiyacının karşılanması amacıyla, en az lise, Önlisans ve Lisans olmak üzere Bay Bayan Binlerce Jandarma personel alımı yapıyor. Başvurular başlamış olup 02 Haziran 2017 de sona eriyor. Başvuracaklar için başvuru linki sayfanın sonunda mevcuttur.

Uzman Erbaş için bazı şartlar şöyle: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak. En az lise ve dengi okul mezunu olmak (bölüm şartı yok). Askerlik hizmetini yapmış veya başvurduğu esnada yapıyor olmak. Güvenlik soruşturması olumlu olmak. Alımlar Jandarma Komando ve Jandarma Emniyet Asayiş branşlarında yapılacaktır. Sözleşmeli Uzman Erbaş Teminine başvurular en geç 28 Mayıs 2017 tarihine kadar yapılacak. Yirmi beş (25) yaşını
bitirmemiş olmak (01 Ocak 1992 tarihi ve sonrasında doğanlar), Müracaat tarihinin ilk günü itibarıyla terhisinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş olmak (24 Nisan 2014 tarihi ve sonrasında terhis olanlar) ilana başvurabilecektir.

Astsubay Alımları için: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, bay veya bayan olmak ve 27 Yaşından büyük olmamak genel şartlar arasındadır. Başvurular devam etmekte olup 02 Haziran 2017 de sona erecek. İlk ve acil yardım teknikeri astsubay Adayları için örgün öğretim yapan üniversitelerin en az 2 yıllık; Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım bölümlerinden mezun olmak.

Subay alımı için: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşI olmak, Bay veya bayan olmak, sivil kaynaklı adaylar düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi yaşını, lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için otuz iki yaşını bitirmemiş olması gerekmektedir. En az dört yıllık lisans düzeyinden Pilotaj, Pilot Eğitimi, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Havacılık Elektrik ve Elektroniği, Havacılık Yönetimi, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Hava Trafik Kontrol (ATC), Uçak Mühendisliği, Uçak Motor Gövde Bakımı, Uçak ve Uzay Mühendisliği, Uçak Gövde Bakım, Uçak Motor Bakım, Uçak Gövde-Motor Bakım, Uçak Elektrik- Elektronik, Uçak Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Uçak Teçhizat Bakım, Uzay Mühendisliği, Astronomi ve Uzay Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilg. ve Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Otomotiv Öğretmenliği, Motor Öğretmenliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Öğretmenliği, Mekatronik sistemler Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik Öğretmenliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik Öğretmenliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği, Ulaştırma Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak şart.

Ayrıca Sağlık Yönetmeliği hükümleri hariç, herhangi bir nedenle askeri okullar ile Jandarma ve Sahil Güvenlik eğitim kurumlarından ayrılmamış veya çıkarılmamış olmak, Terör örgütleri ile bu örgütlerin yasal veya yasadışı uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş, katılmamış olmak, Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye üye olmadığına dair yazılı beyan sunmak ve Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olması gerekmektedir.

Adaylar 27 Nisan 2017 ile 02 Haziran 2017 tarihleri arasında, kurumun internet adresinden Personel Temin Alımı sayfasına girerek başvuru işlemleri sayfasına ulaşabileceklerdir. Beyana dayalı olarak yapılan ve sistem tarafından kabul edilen başvurular ön başvuru olarak kabul edilecektir.

JGK Binlerce Askeri Personel Alımına başvurmak için Tıklayınız.

adminadmin