Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 23-10-2020 06:26   Güncelleme : 23-10-2020 06:26

Kadını Maskaraya Çevirdiler!

Kadını Maskaraya Çevirdiler!

Erkekler daha düne kadar hayatın bin bir türlü meşakkatine katlanarak çoluk çocuğunun rızkı için çalışıyordu; çift sürenler, amelelik yapanlar, başkasına rençperlik yapanlar… Doğrusu o günün kadını da evine barkına bağlıydı, çoluk çocuğuna bakıyordu. Evet zahmet çektiler ama bizim gibi şerefli, edepli, merhametli, onları sırtında taşıyabilecek evlatlar yetiştirdiler. Ne mutlu onlara

Şeytanı bir akıl kadınları sokağa çekmeye çalıştı, bunu yaparken sözüm ona özgürlük, eşitlik dediler, ama aslında moda ve kozmetik ürünlerle sırtında para kazanmak için bunu yaptılar. Sokağa çıkmayan bir bayan ne diye para harcasın moda diye bir derdi, kozmetik ürünleri almak için bir hayali olsun?

Moda diye önce kadınları mini eteklerle alttan açtılar, eteği yukarıya çeke çeke dört parmaklık ettiler, yetmedi üstünü açtılar, her geçen gün göğsünü teşhir ediyorlar,  yetmedi göbeğini açtılar, şimdi de memelerinin etrafında dolaşıyorlar,  “ben kadınım” diyen birisi bu kadar başkansının oyuncağı  olur mu? Bu kadınlar aslında hal ve davranışlarıyla daima erkekleri taciz ediyorlar. Bunları hepsi de suç işliyor, daima günah kazanıyor!

Yetti mi yetmedi,  kozmetik ürünler kadının yakasına yapıştı, makyaj, ruj, oje, manikür, pedikür. Bunu yapanlar var ya aslında kendine güvenmeyen kompleksli kimselerdir.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN