Genel
Giriş Tarihi : 27-11-2019 13:19   Güncelleme : 27-11-2019 13:19

Kafenin adı Hof Lounge & Hookah, Duayı da İngilizce mi yaptılar!

Ankara’da, Ankara Samsun Sanayici İş İnsanları Derneği – ASİYAD’ın yeni yuvası olarak tanıtılan HOF LOUNGE KAFE&RESTORAN açılışı yapıldı.

Kafenin adı Hof Lounge & Hookah, Duayı da İngilizce mi yaptılar!

İsmi tamamen İngilizce tercih edilmiş olan kafenin isminin Türkçe karşılığı Nargile Salonu kafe ve lokanta.

New York’un göbeğinde değil de Ankara’da Çukurambar’ında açılan bir kafeye neden Türkçe değil de İngilizce isim verildiği merak konusu oldu.

Siyasiler, İş insanları, Sivil toplum örgütleri, Bürokratlar, başta Samsun olmak üzere tüm illerde yaşayan Samsunlu vatandaşların hazır bulunduğu törende kemençe eşliğinde horon gösteri de yapıldı.

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz'ın açılış konuşmasının ardından tamamen İngilizce bir olan Hof Lounge & Hookah kafenin açılışı için dua edildi.

ÇOK TİTİZ ÇALIŞMA SÜRECİNDE TÜRKÇE’Yİ ATLAMIŞIZ

Osman Yılmaz, “Biz uzun zamandan beri bu Projeyi hayata geçirmek için arkadaşlarım Hüseyin Güneş ve Fatih Türlek ile birlikte titiz bir çalışma süreci yaşadık.

Yaklaşık 2 bin metre karelik alanı olan bu geniş ve son derece nezih mekan Türkiye'de yaşayan Samsunlu hemşehrilerimizin buluşma kaynaşma yeridir. Ancak, görüyorum ki burası da bize yetmeyecek.

Temennim odur ki tüm illerimizde bu tür mekanlar açılsın ve Samsunluların birlik ve beraberliği herkese örnek teşkil etsin. Bugün burada gördüğümüz coşku beni bir Samsunlu olarak çok mutlu etti ve gelecek için daha da umutlandırdı.

Bu onurlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

 ‘’HOF LOUNGE & HOOKAH’’ kafenin açılış törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN, Gençlik ve Spor E. Bakanı ve İstanbul Milletvekili Akif Çağatay KILIÇ, Samsun Milletvekili Av.Orhan KIRCALI, Samsun Milletvekili Bedri YAŞAR, Trabzon Milletvekili Salih CORA, Samsun Milletvekili Yusuf Ziya YILMAZ, 20,21 ve 22. Dönem Samsun Milletvekili Musa UZUNKAYA, 22. Dönem Samsun Milletvekili Mustafa ÇAKIR, Danıştay 1. Daire Başkanı İlyas ARLI, İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin ÖZTÜRK, İŞKUR Genel Müdürü Cafer UZUNKAYA, Merkez Bankası Banknot Matbaası Genel Müdürü Mustafa Uğur SABUNCUOĞLU, Türkiye Noterler Birliği Başkanı Dursun CİN, Samsun Platform Genel Başkanı , ASTAŞ Holding H.Kaya AŞÇI, Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Savaş OTRUŞ, İstanbul Alaçam Dernekler Federasyonu Başkanı Sefer AKSOY, Halk Faktoring Genel Müdürü Selahattin SÜLEYMANOĞLU, Diyarbakır Başsavcısı Ahmet YAVUZ, Ayvacık Belediye Başkanı Halil KALAYCI, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri KESİCİ, Tapu ve Kadastro E. Genel Müdürü Gökhan KANAL, Mustafa TARIM, Dursun ŞAHİN,Sefer LAZOĞLU, Hasan ACAR, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa HACIOĞLU, Resul KOCA, Ankara BAFDER ve SGK Teftiş Kurulu Başkan Yrd. Aydın KURNAZ, Mehmet SOLMAZ, Abdullah BURGAZ, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Berati OLGUN, İrfan DOĞAN, Samsun Büyükşehir Belediyesi E. Başkanı Zihni ŞAHİN, Gençlik ve Spor Bakanlığı E. Müsteşarı Faruk ÖZÇELİK, Gençlik ve Spor Bakanlığı E. Müsteşar Yardımcısı Kamuran ÖZDEN, TİGEM E. Genel Müdürü Mehmet TAŞAN, Ankara BAM Başkanı Hakim İbrahim ÇATALKAYA, BOTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kerim TAŞKIRAN, Pursaklar Belediyesi E. Başkanı Selçuk ÇETİN, Pursaklar Belediyesi Başkan Vekili Hamdi KESKİN, Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı İbrahim IŞIK, İstanbul Bafra Spor Başkanı Aydın DURSUN, Cumhur Başkanlığı Mevzuat Daire Başkanı Bekir KELEŞ, Tarım ve Orman Bakanlığı Daire Başkanı Hüdaverdi Şen, Tarım ve Orman Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet CEYLAN, İş insanı Nejdet GÖKÇE, Murat GÜLŞEN, Eczacı Caner YILDIZ, ÇSGB E. Bakanlık Müşaviri Halim UZUN, Meclis Başkanı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Hüseyin KOŞAR, Türkiye Noterler Birliği Genel Sekreteri İbrahim GÜL, ASKİ 1. Hukuk Müşaviri Ali AĞAÇDAN, İstanbul SAYSİAD E. Başkanı Mete KOCA, Belgemod A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil BAYAR, MEB Daire Başkanı Binnur UZUN, Alp Özler Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Dursun GECE, 15 Temmuz Gazisi Hakan KARADUMAN, Diş Hekimi Neriman KURU, Mehmet SOLMAZ, AÇSHB Başmüfettişi İsmail ÖZTÜRK, Çubuk SGK İlçe Müdürü Münevver BAYAR, AFAD Daire Başkanı Sadi ERGİN, ASSAÇ Başkanı Yücel ŞİRİN, LAZPİ Restoran sahibi Ali TOSUN, Albay Mesut ERGE, Kuzey Yıldızı Restoran sahibi Işık KAYHAN, Ankara Çarşambalılar Derneği E. Başkanı Yusuf Ziya BOYACI, Ankara Kafe Sahibi Nurettin TOSUN katıldı.

 

adminadmin