Güncel
Giriş Tarihi : 01-05-2015 12:21   Güncelleme : 01-05-2015 12:21

Kamu-sen Gölbaşı Temsilcisi Büyük’ten 1 Mayıs Açıklaması

Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Adıyaman Temsilcisi Maksut Büyük, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında 1 Mayıs’ı kutladı

Kamu-sen Gölbaşı Temsilcisi Büyük’ten 1 Mayıs Açıklaması
Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Adıyaman Temsilcisi Maksut Büyük, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında 1 Mayıs’ı kutladı.
Sendika olarak ülkenin işsizleri, emeklileri, yoksulları, kadınları ve gençleri için mücadele verdiklerini söyleyen Büyük, “Türk Milleti olarak barış içinde, özgürce yaşamak için, demokrasi için, ekmek için, daha güzel bir dünyada, baskısız, insan onuruna yaraşır bir hayat için, en temel insani ve demokratik haklarımız için, sosyal adalet ve eşitlik için yaşasın 1 Mayıs diyoruz. Maalesef her yıl olduğu gibi bu yılda 1 Mayıs gergin ve siyasi çekişmelere sahne oluyor.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün amacından saptırılarak, siyasi çekişmelerin arenası haline getirilmesine sonuna kadar karşıyız. Ülkemiz çalışanları, 1 Mayıs 2015’i olumsuz şartlar altında karşılamaktadır. Bizler, kamu görevlilerinin temsilcileri olarak, her ortam ve platformu, yaşanan güçlüklerin dile getirilmesi, çalışma hayatının iyileştirilmesi, üyelerimizin hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi için bir araç olarak kullanmak arzusundayız” dedi.
adminadmin