Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-03-2017 08:56   Güncelleme : 02-03-2017 08:56

Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü’nden Kan Ve Kök Hücre Bağışı

Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü ana binasında karayolları Bölge Müdürü Sayın Kenan Keskin önderliğinde karayolları personellerine “Kadın Hayata Kan Verir” projesi kapsamında Türk Kızılayı, Kan Bağışı ve Kök Hücre bağını anlatan dört oturumda eğitimler verildi. Akabinde gönüllü kişilerden kan ve kök hücre bağışı kabul edildi.

Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü’nden Kan Ve Kök Hücre Bağışı

Kan Bağışı Kampanyasına Bölge Müdürü Sayın Kenan Keskin, Türk Kızılayı Samsun Şube Başkan Vekili Av. Korhan Çömezoğlu, Şube Sekreter Yardımcısı Uzm. Dr. Nilay Ölçek, Türk Kızılayı Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, karayolları çalışanları katıldı. 70 ünite Kan Bağışı kabul edilen organizasyonu düzenleyen Sayın; Kenan Keskin, yapılan bu kampanya ile diğer kamu kurum yetkililerine örnek olmak istediklerini ifade etti. Şehrimizde ve bölgemizde yaşanan kan bulma konusundaki sıkıntıyı bağışladıkları kanlar ile bir nebzede olsa azalttıklarını düşündüklerini ve bu kampanyanın bir başlangıç olduğunu, düzenli aralıklarla bu kampanyayı Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü olarak tekrarlayacaklarını söyledi.

Kan bağışı yapan kişiler ise; “Verdiğimiz kanların bir hastaya gideceğini bilmek bize mutluluk veriyor, ayrıca kan bağışından sonra cep telefonlarımıza gelen (Bağışladığınız kan bir hastaya ulaşmıştır.) mesajı da verdiğimiz kanların güvenli bir şekilde yerine ulaştığını gösteriyor”  dediler.

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkan Vekili Av.Korhan Çömezoğlu, “Kadın Kayata Kan Verir” isimli bu projeye katkılarından ve proje kapsamında personele yönelik eğitim ile kan bağışı etkinliğinden dolayı Karayolları 7.Bölge Müdürü Sayın Kenan Keskin teşekkür ederek bir arada olmaktan dolayı çok memnun oldukları, bu etkinliğin diğer kamu kurumlarına da örnek olacağını belirtti.

Kampanyanın organizasyonunda büyük emeği olan Karayolları 7.Bölge Müdürümüze ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

 

 

adminadmin