Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-04-2019 10:44   Güncelleme : 09-04-2019 10:44

Kaymakam Adanur’dan Başkan Kılıç’a Hayırlı Olsun Ziyareti!

Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanarak tekrar Bafra Belediye Başkanı olarak seçilen Başkan Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Adanur’dan Başkan Kılıç’a Hayırlı Olsun Ziyareti!

Kaymakam Ahmet Adanur; “Kaymakamlığımız, belediyemiz ve diğer bütün kurumlarımız arasında ki uyum ve iş birliği bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.  Vatandaşlarımıza en iyi hizmetin verilmesi ve sorunlarının çözümü için devletimizin ilçemizdeki temsilcileri olarak her zaman hazırız.

Tekrar Bafra Belediye Başkanlığına seçilmiş olmalarından dolayı da, Belediye Başkanımıza görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada nazik ziyaretlerinden dolayı Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’a teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Hamit Kılıç, belediye ve kaymakamlık kurumları olarak Bafra için birçok ortak projeye imza atacaklarını söyledi. Bafra’nın yeni dönemde daha büyük hizmetlere kavuşacağına değinen Başkan Kılıç, “İlçemiz her geçen gün daha da büyüyor. Bunun bilincinde olarak hareket edip yeni proje ve çalışmalarımızı sırasıyla istişare halinde halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşımızın bizlere vermiş olduğu bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağız.” dedi.

adminadmin