Fikir
Giriş Tarihi : 02-09-2022 13:47   Güncelleme : 02-09-2022 14:23

Kenan Akansel: Edirne Kapı Şehitliği Cennet Yolcuları

İş insanı ve yazar Kenan Akansel 30 Ağustos Zafer Bayramında "Edirne Kapı Şehitliği Cennet Yolcuları" kitabını tanıttı.

Kenan Akansel: Edirne Kapı Şehitliği Cennet Yolcuları

Kenan Akansel, şehitleri anlatan kitabını tanıttı. İş insanı ve Yazar Kenan Akansel, şehitler için kaleme aldığı kitabını çok yakında okuyucuların beğenisine sunacak. Uzun zamandır dikkatleri üzerine çeken Kenan Akansel kimdir, nerelidir,  merak ediliyordu.

Yazar Kenan Akansel, 30 Ağustos Zafer Bayramında "Edirne Kapı Şehitliği Cennet Yolcuları" kitabını tanıttı. Anlamlı bir kitap olan "Edirne Kapı Şehitliği Cennet Yolcuları" kitabı şehitlerimizi unutturmayacak. Şehitlerin yaşadıklarını anlatan bu anlamlı kitabında Kenan Akansel gençlere de tavsiyelerde bulunuyor. 

Hayatında sürekli yenilik yapmak isteyen hayatına değer katmaya çalışan Kenan Akansel, Kurduğu hayalleri birer birer nasıl gerçekleştirdiğini anlatıyor.

Hayat Bayram Olacak

Türkiye’nin önde gelen Eğitim firmalarından birini kuran Kenan Akansel, Şehit babasına ait Anma gününü gerçekleştirip Babası ve annesinin Paris de dilediği hayali anma gününde gerçekleştirdi. En önemli hedeflerinden biri de Kitap çıkarma hayalini  gerçekleştirdiğini belirten Akansel, Bu hayal sayesinde birçok ailenin evine özlem birçok ailenin evine oğullarının anısı gireceğini belirtiyor. Akansel, bu kitap sayesinde hayalini gerçekleştirerek okuyucularına; "hayatta devam ederken yolunuza çıkan zorluklara göğüs gerip tüm olumsuzluklara rağmen yolun sonundaki Işığı Görebilme şansını kendinize yaratın ve emin olun o zaman her şey  çok güzel olacak ve Hayat Bayram Olacak" diyerek tavsiyelerde bulundu.

Akansel, yetenek varsa ömür boyu hayallerinizle ve onları gerçekleştirme ümidi ile yaşama şansı olabileceğini belirtiyor.

Yazar Kenan Akansel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söylüyor:

KİTAP çıkarma hayalim

“Bende küçüklüğümden bugüne kadar hep soy ismime yakışır aileme yakışır hayırlı bir evlat olabilmek için var gücümle çalıştım yeri geldi garson oldum yeri geldi satış danışmanı oldum ve yeri geldi sabahlara kadar çalıştım ve hiçbir zaman yılmadım. Üniversite’den mezun olunca masa başı işim olsun sabah 9 akşam 5 arası çalışayım demedim. Sürekli yenilik yapmak istedim hayatıma değer katmaya çalıştım çünkü insan kendini severse herkesi sever görüşüne çok önem verdim. Ve kurduğum hayalleri gerçekleştirdim. Eğitim firmamı kurdum yüksek lisansımı yaptım , Şehit babama ait Anma gününü gerçekleştirip babamın annem ile Paris de dilediği hayali anma gününde gerçekleştirdim ve şimdi yine hayalini kurduğum KİTAP çıkarma hayalimi çok yakında gerçekleştiriyorum ve bu hayal sayesinde birçok ailenin evine özlem girecek birçok ailenin evine oğullarının anısı girecek ve ben bu kitap sayesinde hayalimi gerçekleştirmiş olacağım. Sizi çok seviyorum”

 

 

 

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN