Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-11-2017 16:06   Güncelleme : 25-11-2017 16:06

Kılıçarslan Ortaokulu öğretmenleri Öğretmenler Günü Yemeğinde Buluştu

İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde bulunan Kılıçarslan Ortaokulu 3 yıl önce taşındığı yeni binasında eğitim öğretim faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Özellikle sportif alanda birçok başarısı bulunan okul geçen yıl Satranç Türkiye 2. Olmuştur.

Kılıçarslan Ortaokulu öğretmenleri Öğretmenler Günü Yemeğinde Buluştu

Gün boyu farklı etkinliklerle 24 Kasım Öğretmenler Günü Hem okulda hem de Okul dışında devam ediyor.

Sabahın ilk saatlerinde okula geldiklerinde öğretmenlerini ellerinde bir gül ve bir mektupla bekleyen öğrenciler öğretmenlerini unutmadılar. Okul panosu öğrencilerin öğretmenler için yapmış oldukları karikatürize edilmiş fotoğraflarla süslendi. Öğle arasında öğretmenlerin tamamının resminin bulunduğu bir pasta kesilerek Öğretmenler Günü etkinlikleri devam etti. Gün boyunca teneffüslerde öğretmen şarkıları öğretmen şiirleri okundu.

Kılıçarslan Ortaokulu okul aile birliği üyelerinin organize etmiş olduğu akşam yemeği ise Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü tesislerinde bulunan gerçekleşti yemeğe okul müdürü Kemalettin Ak’ın yanında müdür yardımcıları okulun öğretmenleri ve okul aile birliği üyeleri katıldı

Okul müdürü Kemalettin Ak yemekte yaptığı konuşmada tüm öğretmen arkadaşlarına göstermiş oldukları özverili Gayretli ve fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kemalettin Ak konuşmasında yaklaşık 11 aydır birlikte çalıştığı çalışma arkadaşlarına iyi bir takım iyi bir ekip kurduklarını ifade ederek Onlarla bu güzel ekipte olmaktan mutlu olduğunu ve kendisinin de çok şanslı olduğunu ifade ederek sözlerine son verdi.

Yemek güzel duygu ve düşüncelerle sona erdi.

adminadmin