Türkiye
Giriş Tarihi : 30-09-2014 23:45   Güncelleme : 30-09-2014 23:45

KURBAN PAZARI SİNEK İSTİLASINA UĞRADI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Delihakkı mevkisine kurulan hayvan pazarını gezen belediye başkanı Hüseyin Uysal satıcıların sorunlarını dinledi

KURBAN PAZARI SİNEK İSTİLASINA UĞRADI
Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Delihakkı mevkisine kurulan hayvan pazarını gezen belediye başkanı Hüseyin Uysal satıcıların sorunlarını dinledi.
Kdz. Ereğli ilçesi Delihakkı mevkisine kurulan hayvan pazarında yaşanan bazı sorunlar üzerine Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Kurban satıcıları yağmurdan dolayı çadırlarının çöktüğü, çöplerin toplanmadığı, hayvanların çamur içerisinde kaldığını ve pazarı sineklerin bastığını söyledi. Kurban satıcılarının şikâyetlerini tek tek dinleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, acil çözülmesi gereken sorunları hemen çözeceklerini söyledi. Kurban pazarının önümüzdeki yıl sosyal tesisleri ve diğer imkânlarda sunularak daha modern bir hale getirileceğini ifade eden Uysal, “Buradaki hayvan satıcılarının taleplerini dinledik. Bir sonraki Kurban Bayramı’na daha derli toplu, sosyal alanları olan, satıcıların yemek yiyebileceği, dinlenebileceği, çay kahve içebileceği mekânlar ile kapalı ahırlar gibi fiziki şartları oluşturacağız” dedi.
Kurban satıcıları ise Uysal’a anlattıkları sorunlarına yaklaşımından dolayı teşekkür etti.
adminadmin