Güncel
Giriş Tarihi : 29-09-2015 12:53   Güncelleme : 29-09-2015 12:53

Kuzören Mahallesi’nin İçme Suyu Hattı Yenilendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Acıpayam İlçesi’nin Kuzören Mahallesi’ndeki içme suyu sıkıntısına son verdi

Kuzören Mahallesi’nin İçme Suyu Hattı Yenilendi
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Acıpayam İlçesi’nin Kuzören Mahallesi’ndeki içme suyu sıkıntısına son verdi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kent merkezi ile birlikte ilçe ve bağlı mahallelerinde de alt yapı sorunlarına son vermek için başlattığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda, Acıpayam’ın Kuzören Mahallesi’nde içme suyu sorununa çözüm bulmak için çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, bölgede yaptığı incelemede mevcut içme suyu kaynakları ve sondaj kuyusundaki içme suyunun yetersiz geldiğini tespit etti. Yetersiz gelen içme suyu nedeniyle bölgede su kesintilerinin yaşandığı ifade edilirken, DESKİ’nin başlatmış olduğu proje ile Eskiköy Mahallesi içme suyu deposundan, Kuzören Mahallesi içme suyu deposuna kadar 3.300 metre yeni hat döşendi. Yapılan bu çalışma sonucunda Kuzören Mahallesi’nin içme suyu sıkıntısı giderildi. Kuzören Mahallesi sakinleri çalışmanın ardından içme suyu kesintilerinin artık yaşanmadığını belirterek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.
adminadmin