Genel
Giriş Tarihi : 24-01-2019 09:50   Güncelleme : 24-01-2019 09:52

Lip Lifting Uygulaması ve HydraFacial Yöntemi

Lip Lifting uygulaması dudak şekillendirme ve dudağa hacim vermek amacıyla yapılan son yılların en popüler estetik uygulamalarından birisidir. Dudak büyüme kategorisi altında yapılan bu uygulama kalıcı dolgu maddesi içermemektedir. Bu operasyonu yaptırmanız sonrasında daha güzel ve daha orantılı bir yüze sahip olabilirsiniz. Ömür boyu kalıcı etki sunan bu uygulama, kadın veya erkek fark etmeden her iki cinsiyet için ortak sorunlardan birisidir.

Lip Lifting Uygulaması ve HydraFacial Yöntemi

Dudaklarının yaşlanma ile hacmini kaybetmesi, daha sönük bir görünüme bürünmesi ve burun tabanı ile üst dudak arasındaki mesafenin uzamasından dolayı yapılan bu uygulama, Holywood yıldızlarının sık yaptırdığı estetik işlemlerden bir tanesidir.

Gülerken dişlerin gözükmemesi veya üst dudağı oldukça ince olan kişilerde de uygulanabilen yöntem, dudak dolgusu gibi tekrarlama gerektirmemektedir. Bu işlem genç veya yaşlı fark etmeden hemen hemen her yaş grubunda yapılabilmektedir.

Lip Lifting Yöntemleri

Lif Lifting uygulaması kesi açılmak suretiyle yapılmaktadır. 4 farklı şekilde uygulanan bu yöntem;

-Bullhorn dudak kaldırma: Her yaş grubundan birçok ünlünün tercih ettiği bu yöntem üst dudak ile burun ucu arasındaki mesafeyi kısaltmak amacıyla yapılmaktadır. Uygulama sonrasında gözle görülür bir şekilde etki meydana gelmekte ve yüz oranınız dengelenmektedir.

-Corium yöntemi: Bir süre önce çıkarılan deri parçası ya da yara dokusunun, derin dudak yapılarına yerleştirilmesi suretiyle uygulanmaktadır. Bu işlem sonrasında dudaklarda büyüme meydana gelmektedir.

-Gullwing yöntemi: Dudak üst kısmındaki deri şeridini kaldırmak suretiyle uygulanan yöntemde, dikiş atılması sonrasında daha dolgun ve geniş dudaklara sahip olabilirsiniz. Genellikle bu uygulama çenesi dar hastalar için önerilmektedir.

-Dudak köşelerini kaldırma: Bu yöntem ile ağız köşeleri kaldırılmakta ve yüze neşeli bir görünüm kazandırılmaktadır. Kesi sonrası deri sadece dudak dış köşelerinden çıkartılmaktadır.

Lip Litfing uygulaması sonrasında kalıcı olarak daha belirgin, daha genç, dengeli ve gülümserken üst dişlerinizin görünmesi etkisi sağlayabilirsiniz.

Uygulama Sonrası

Uygulama sonrasında en geç 1 hafta içerisinde iyileşme meydana gelmektedir. Kısa süreli morarma ve şişme meydana görülebilecek bu tedavi yönteminde, dudağınıza atılan dikişler 5 gün içerisinde çıkarılmaktadır. Daha belirgin ve daha dolgun bir dudağa kavuşabileceğiniz bu uygulama ortalama olarak 1 saat içerisinde yapılabilmektedir.

HydraFacial

Yaşlanma, kötü hava koşulları, sigara tüketimi veya bunun gibi birçok etmen sonucu insan cildi yaşlanmakta ve yorgun bir görüntüye bürünmektedir. Günümüzün en önemli hastalıklarından olan sağlıksız beslenme gibi sonuçlardan dolayı da ortaya çıkabilen cilt sorunları, yeni çıkan uygulamalar ile kısa sürede çözüm bulmaktadır. Hollywood yıldızlarının sık kullandığı ve FDA onaylı tek yöntem olan HydraFacial, EDGE firması tarafından üretilen cilt bakım yöntemidir.

Her cilt tipine uygun olarak uygulanabilen yöntem de mevsim fark etmeden yararlanabilirsiniz. Acı ve ağrı oluşturmayan bu yöntem ile 1. Seanstan itibaren gözle görülür bir değişime kavuşabilirsiniz.

HydraFacial Nedir?

Vortex teknolojisinden yararlanılarak uygulanan bu yöntem, bir anti-aging uygulamasıdır. Cerrahi bir işlem gerektirmeden yapılabilen HydraFacial, cildin ihtiyacı olan besin maddelerin sağlanması ile cilde genç ve dinamik bir görünüm kazandırmaktadır.

Kombine bir uygulama olan bu yöntem sadece bir vakum yardımıyla yapılmaktadır. Uygulama genellikle 5 aşamadan oluşmaktadır. Bu aşamalar;

-Tedaviye başlanırken ilk olarak vakum ile cildiniz derinlemesine temizlenmekte ve pis oluşumlar ortadan kaldırılmaktadır.

-2. Aşamada cildinize sıvı dermebrazyon işlemi uygulanmaktadır. Vakum ve sıvı yardımı ile uygulanan bu işlem sonrasında cilt ince bir şekilde soyulmakta ve ciltte mikrodermabrazyon ortaya çıkarılmaktadır.

-3.Aşamada ise cildinizin sorunlarınıza uygun olarak hazırlanan serumlar vakum ile cildinize yedirilmektedir. Bu serumlarda siyah nokta, kırışıklık ve cilt yağlarına özel olarak maddeler bulunmaktadır.

-4.Aşamada cildinize solüsyonlar yardımıyla nemlendirme yapılmaktadır.

-5. Ve son aşamada ise siyah nokta ve akneleriniz için mavi, kırışıklıklarınız için işe kırmızı LED uygulaması yapılmaktadır.

HydraFacial uygulaması başlıca cilt lekelenmelerinde, siyah nokta ve akne oluşumlarında ayrıca kırışıklık tedavisi olarak uygulanmaktadır. Daha genç, daha sağlıklı ve daha güzel bir cilde sahip olabilmek için yaptırabileceğiniz bu uygulama sonrasında hayatınıza doğrudan devam edebilirsiniz.

Herhangi bir yan etkisi bulunmayan bu uygulama ortalama olarak 4-6 seans sürmekte ve tedavi 25-30 dakika arasında sürmektedir. Hızlı ve güvenilir olan bu uygulama hakkında www.quartzclinique.com web sitesi üzerinden yardım ve destek alabilirsiniz.

adminadmin