Sağlık
Giriş Tarihi : 25-12-2021 17:59   Güncelleme : 25-12-2021 17:59

Lıv Hospıtal Ve Vm Medıcal Park Samsun’dan Anlamlı Destek

Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun hastaneleri, lösemili ve engelli çocuklar yararına düzenlenen etkinliğin sağlık sponsoru oldu.

Lıv Hospıtal Ve Vm Medıcal Park Samsun’dan Anlamlı Destek

Mutluluğun Kanatları Derneği’nin lösemili ve engelli çocuklar için düzenlediği gala gecesinde Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun hastaneleri sağlık sponsoru oldu. Gelirinin tamamının lösemili ve engelli çocuklar için kullanılacağı etkinlik, Samsun halkı tarafından büyük ilgi gördü. Serkan Kaya’nın sahne aldığı gecede sağlık sponsoru olan Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun hastaneleri sağlık standı açtı. Hastane çalışanları misafirlere çeşitli ikramlarda bulunarak yılbaşı hediyeleri dağıttı.

Mutluluğun Kanatları Derneği Başkanı Burcu Keskin, “Hedefimiz her zaman çocuklarımızın sağlığı. Çalışmalarımıza devam ediyor, kanser tedavisi gören çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek istiyoruz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimiz çocuklarımıza katkı sağlayan, sağduyu sahibi dostlarımızdır. Dostlarıma, tüm misafirlerimize, sağlık sponsoru olan Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun hastanelerimize teşekkür ederiz” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN