Spor
Giriş Tarihi : 17-05-2015 22:00   Güncelleme : 17-05-2015 22:00

Maçın ardından

ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de kendi evinde Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Eskişehirspor'da teknik direktör Michael Skibbe, oyuncularının çok iyi performans ortaya koyduğunu ve alınan galibiyetten memnuniyet duyduğunu söyledi

Maçın ardından

ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de kendi evinde Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Eskişehirspor'da teknik direktör Michael Skibbe, oyuncularının çok iyi performans ortaya koyduğunu ve alınan galibiyetten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Skibbe, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, Trabzonspor karşısında kontra atakta gol bulmaya çalıştıklarını belirterek, "Çok mutluyum, iyi bir takıma karşı çok iyi bir performans ortaya koyduk. Bu sıcak havada ikinci yarı yine tempo yüksekti ama bu kez kontra ataklarda golü bulamadık. Trabzonspor son dakikaya kadar golü aradı. Bu yüzden maç son dakikaya kadar heyecanlı geçti. Takımımı tekrar tebrik ediyorum iyi bir performans ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

 

- Trabzonspor cephesi

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal takımının kendi evinde daha coşkulu oynadığını, deplasmanda ise bu coşkunun sahaya yansımadığını kaydetti.

Ligin son iki maçını kazanmak istediklerini dile getiren Yanal, şöyle devam etti:

"Bugün rakibe üstünlük kuruyormuş gibi görünsek de enerji ve coşkuyu sahaya yansıtamadık. Futbol yüksek enerjiyle oynanan bir oyun. Bunu sağlayamıyorsanız, rakip üzerinde kurduğunuz etkinin de çok fazla sonuç alması zordur. Deniz'in sakatlığının da oyunun gidişatını değiştirdiğini düşünüyorum. Oyuncularımızın kendi sahasındaki maçlarda coşku ve tavrı burada göremiyoruz. Son iki maçta bu enerjiyle oynamamamız gerekiyor. Bu iki karşılaşmadan galip ayrılmalıyız."

Yanal, bir gazetecinin "Ligi dördüncü sırada tamamlamanız zora girdi mi?" sorusuna, "Rakiplerin alacakları sonuçlara bağlı, sonuna kadar mücadele edeceğiz" cevabını verdi.

adminadmin