Genel
Giriş Tarihi : 30-11-2018 10:06   Güncelleme : 30-11-2018 11:21

Masonların çocukları kullanma alışkanlığı bitmiyor!

Masonların çocukları kullanma alışkanlığı bitmiyor!

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Derneği üyesi Türk Masonları, HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA eşleri ve çocukları ile birlikte Büyük Üstat Bülent Akkan Başkanlığında Anıtkabir ziyareti yaptı.

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneğinin Anıtkabir ziyaretinde ilkokul öğrencilerini kullandı.

Öğrenci velilerinden izin alıp alınmadığı bilinmeyen ziyarette ilkokul öğrencilerine MASON sempatisi kazandırma hedefli bu geziye müsaade eden okul yöneticileri hakkında soruşturma açılması bekleniyor.

Öte yandan MASON’ların, Türkiye’deki MASON’ik yapılanmaları kökü dışarıda olduğu için kapattığı çeşitli kaynaklarda yer alan Atatürk sevgisinin de bir takiyyeden ibaret olduğu iddia ediliyor.

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Derneği Büyük Üstadı Bülent Akkan Anıtkabir özel defterine şunları yazdı:

Ulu Önder Atatürk,

Türk Masonları olarak bizler, dün olduğu gibi bugün de ülkemizin varlığı ve bağımsızlığının ancak fikri hür, vicdanı hür nesillerin varlığı ile sağlanabileceğine olan inancımızı koruyor, kendimizi yetiştirme yolundaki çabalarımızla topluma da yararlı olabilme azmimizi sürdürüyoruz.

Taassuptan ve önyargılardan uzak, birbirini seven ve saygı duyan, farklılıkları ortak zenginliğimiz olarak esas alan anlayışımız ile toplum yapımızın güçlenmesi yolundaki çabalarımız artarak sürecektir.

Bizler, güçlü kökleri ile sağlam, taze yaprakları ile geleceğe umut veren Türkiye Cumhuriyeti'nin, çizdiğin yolda ilerlemesi için çabalarımızı sürdüreceğimizi bir kez daha ifade ediyor, aziz hatıran önünde saygı, sevgi ve özlemle eğiliyoruz.

 

adminadmin