Sağlık
Giriş Tarihi : 04-02-2014 13:21   Güncelleme : 04-02-2014 13:21

MEDİCAL PARK'TAN BASINA GÖZDAĞI

MEDİCAL PARK HASTAHANESİ İLGİNÇ BİR UYGULAMAYA DAHA İMZA ATTI.

MEDİCAL PARK'TAN BASINA GÖZDAĞI
Samsun'da yeni kurulan yerel bir gazeteyle reklam anlaşması yapan Samsun  Medical Park Hastahanesi yerel gazetenin hastahanede yaşanan bir olayla ilgili haber  yapması üzerine tüm reklam anlaşmalarını iptal ederek adeta gözdağı verdi.

BU NASIL ANLAYIŞ?

Yerel gazete, hastahane yönetiminin almış olduğu bu kararla ilgili büyük bir  şaşkınlık yaşarken, ''Hastahanede yaşanan olayları kötü yayınlarsanız  ilanınızı  keseriz'' mantığının doğru olmadığını, gazetecilerin topluma doğru ve tarafsız bilgi  verme zorunluluğunun olduğunu belirterek;''Bu uygulama bize değil kendi  kurumlarına zarar verir. Oradaki yönetim kurulunun derhal istifa etmesi ya da  anlayışlarını değiştirmeleri gerekir'' dedi.

MEDYAYA GÖZDAĞI

İnternet medyasında yayınlanan haberlerden dolayı da kendilerini düzeltmek yerine  medyada yayınlanan haberleri karalama politikasıyla adeta bazı medya kuruluşlarına  savaş açan Medical Park Hastahanesi'nin bu tutumunun doğru olmadığı hatırlatıyor   ve yapılanların özgür basına yapılan bir müdahale olduğunu bir kez hatırlatıyoruz.
adminadmin