Güncel
Giriş Tarihi : 10-05-2022 16:17   Güncelleme : 10-05-2022 16:54

Mekap Ayakkabı ve Univet Gözlük

Mekap ayakkabı 1972 yılında Türkiye'de ilk kez poliüretan enjeksiyon sistemli ayakkabı üretmenin heyecanı ile yolculuğuna başladı.

Mekap Ayakkabı ve Univet Gözlük

Aynı zamanda bir nesil için modernliği ve modayı temsil ediyordu. 1996 yılında rahat, sağlam ve sağlıklı sloganıyla çalışma alanlarında güvenlik ve konfor sağlamak için iş güvenliği ayakkabılarını piyasaya sundu.

Bugün de tecrübesi ile kullanıcılarına güvenlik ve dayanıklılık sunmaya devam etmektedir. "Gelecek İçin Fikir" sloganıyla kendi alanında lider marka olan Mekap, ürünlerinin kalitesini ilk günkü heyecanla artırmakta ve 3 milyondan fazla kişinin iş güvenliğini sağlamaktadır.

 

Bünyesinde bulundurduğu en son teknolojiler ve belirli kalite standartlarında ürettiği iş güvenliği ayakkabıları ile sektöre yön vermektedir. Hem sevilen hem de daha az sevilen edilen ikonik Türk spor ayakkabılarının inceliklerini tanımak için önce tarihine bakmamız gerekiyor.

Mekap Ayakkabı Özellikleri

1972 yılında kurulan Mekap, ayakkabılarında poliüretan enjeksiyonlu taban kullanan ilk yerli firma oldu ve uygun fiyat noktasında ürünler yaptı. Ekonomik fiyatlar, devlet tarafından uygulanan ithalat yaptırımları ve spor ayakkabılara yönelik artan kültürel istek, Mekap spor ayakkabılarını Türkler için temel bir ürün haline getirdi ve Mekap'ı herkesin bildiği bir isim haline getirdi. Böylelikle tüm mekap tercih eden kişiler rahatlığı ile daha çok tercih etmektedir. Mekap ayakkabı çeşitlerini sitemizden temin edebilirsiniz.

Univet Gözlük Özellikleri

Univet koruyucu gözlük ve gözlüklerle gözlerinizi koruyabilirsiniz. Koleksiyonunuza, çizilmezlik ve sis gibi çeşitli lens renkleri ve özellikleriyle göz atarak inceleme yapabilirsiniz. Univet gözlük sayesinde uçuşan tozları gözleriniz ile temas etmesini önlemektedir.  Univet optik teknolojileri, yüksek düzeyde darbeye ve UV korumasına sahip şık gözlükler sunmalarıyla ünlüdür. Vanguard teknolojisi lens kaplamaları, K & N standartlarını sağlar. Univet gözlüklerinin her birinin yüzü farklı yüz özelliklerine sahiptir. Herkesin işyerinde çeşitli risklere maruz kaldığında en iyi korunmaya hakkı vardır.

 

 Univet gözlükleri, derinlemesine ergonomik çalışmalar temelinde tasarlanmıştır, konfor ve her türlü fiziksel yapı için mükemmel uyum sağlar. Burun yastığının ayarları ve uzunluk ve eğimdeki terminallerin ayarlamaları, optimum konfor için cihazı şekillendirerek her kullanıcının yüzüne daha fazla uyarlayabilir. Univet gözlük çeşitlerini sitemizden temin edebilirsiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN