Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-01-2019 15:40   Güncelleme : 04-01-2019 15:40

Melih Gökçek, Hakan Karaduman İçin Bakın Ne Dedi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Hakan Karaduman için gafil açıklamasında bulundu.

Melih Gökçek, Hakan Karaduman İçin Bakın Ne Dedi!

Cumhur ittifakına aykırı tutum ve davranışları nedeniyle görevden alınan AK Parti Samsun Eski İl Başkanı Hakan Karaduman için, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek, sosyal medya üzerinden “Cumhur ittifakını bozmak için içimizde gafiller olabilir” dedi.

İTTİFAKA UYMAYANLARI İSTİRAHATA ALIRIZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Kültür Sarayı'nda Yerel Seçim Öncesi Teşkilat, Aday ve Aday Adayları Buluşma Programında "Cumhur ittifakında kimse çizgimizin dışına çıkamaz. Cumhur ittifakının gereği neyse tüm arkadaşlarımız, tüm teşkilatlarımız buna uymalıdır. Uymayanlar kusura bakmasın istirahate alırız" demişti.

HAKAN KARADUMAN’A GAFİL DEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamasının çok doğru ve yerinde bir karar olduğunu savunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek twitter üzerinden isim vermeden görevden alınan Hakan Karaduman’ı eleştirdi. Gökçek paylaşımında “Cumhur ittifakını bozmak için içimizde gafiller olabilir. Ama bu ittifakın iki lideri, bu ittifakın bekası için kararlıdır ve gereken yapılmaktadır. İşte Sayın Cumhurbaşkanımızın tavrı” ifadelerine yer verdi.

GAFİL NE DEMEK?

Çevresindeki gerçekleri görmeyen, sezmeyen, aymaz (kimse). Geleceğini, ilersini düşünmeyen, önemsemeyen. Dikkatsiz, iyi düşünmeyen, uyanık olmayan. Haberi olmayan, ihtiyatsız, başına geleceği önceden düşünmeyen anlamlarına sahip olan kişiye denir.

Kaynak: GerçekTaraf.com

adminadmin