Güncel
Giriş Tarihi : 27-09-2015 12:42   Güncelleme : 27-09-2015 12:42

Meram’da Bayram Sorunsuz Geçti

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 9 günlük bayram tatilinin, belediye ekiplerinin özverili çalışmaları neticesinde ilçede sorunsuz bir şekilde geçtiğini söyledi

Meram’da Bayram Sorunsuz Geçti
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 9 günlük bayram tatilinin, belediye ekiplerinin özverili çalışmaları neticesinde ilçede sorunsuz bir şekilde geçtiğini söyledi.
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, bayram öncesinde aldıkları tedbirler ve bayram süresince yapılan çalışmalar neticesinde ilçe genelinde vatandaşların bayramı huzur içinde geçirdiklerini ifade etti. Başkan Toru, “Meram Belediyesi olarak bayram öncesi ve 9 günlük bayram tatili süresince hemşerilerimize sorunsuz, temiz ve huzurlu bir ortamda bayram yaşatmak için ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Özellikle temizlik noktasında sıkıntı yaşanmaması için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz 3 vardiya halinde 24 saat esasına göre görev yaptı. Yine Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz de tatil süresince halkımızın huzur içerisinde alışverişlerini yapabilmesi için denetimlerini devam ettirdi. Şehrimizdeki en önemli turizm alanlarından biri olan belediyemize ait 80 Binde Devr-i Alem Parkı da, 1. Bayram hariç diğer günler ziyarete açık tutuldu. Böylece farklı şehirlerde yaşayan ve bayram için Konya’ya gelen hemşehrilerimiz de bu parkı gezme fırsatı buldular. İlçemizde bayramın sorunsuz bir şekilde yaşanması noktasında özveriyle görev yapan tüm mesai arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.
adminadmin