Güncel
Giriş Tarihi : 01-01-2015 14:00   Güncelleme : 01-01-2015 14:00

Mevlid Kandili'ne doğru

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajlar insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır" dedi

Mevlid Kandili'ne doğru

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajlar insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır" dedi.

Gümrükçüoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, Mevlit Kandili'nin, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in alemleri şereflendirdiği gece olduğunu belirtti.

Hz. Peygamberin ve onun mesajlarının her yönüyle doğru tanıtılması gerektiğini vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajlar insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır. Bu gece İslam'ın yücelmesi, milletimizin birliği ve beraberliği, ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi, tabii afetlerden zarar görmemesi için yüce Allah'a niyazda bulunmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik eder, milletimize memleketimize hayırlar getirmesini dilerim" dedi.

adminadmin