Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-02-2023 18:17   Güncelleme : 08-02-2023 18:17

MHP İl Başkanı Osman Kandıra, Gün Birlik Olma Günüdür

MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, Maraş’ta meydana gelen ve 10'un üzerinde kentte hissedilen 7.7 büyüklüğündeki yıkıcı depremin ardından mesaj yayımladı.

MHP İl Başkanı Osman Kandıra, Gün Birlik Olma Günüdür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, Maraş’ın Pazarcık ilçesinde sabah saat 04.17 sıralarında  meydana gelen ve 10'un üzerinde kentte hissedilen 7.7 büyüklüğündeki yıkıcı depremin ardından mesaj yayımladı.

Gün, sen-ben ayrımıyla, nefsi arzularla, yersiz polemiklerle, ucuz ve uçuk söz düellolarıyla vakit kaybedecek bir gün olmadığını ifade eden MHP İl Başkanı Kandıra;  "Gün, bir olma, beraber olma, kenetlenme ve aynı hissiyatla kucaklaşma günüdür." dedi.

BUGÜN BİRLİK GÜNÜDÜR
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bölge illerimiz Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Adıyaman, Hatay, Kilis ve Adana’da da yıkıcı etkisi hissedilen deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kandıra; " Enkaz altındaki kurtarılmayı bekleyenler için dua ediyoruz. Allah milletimizi her türlü felaketten korusun. Birlik ve dayanışma ile bu büyük deprem felaketinden en az hasarla çıkmak için milletimizle beraberiz." dedi.

Bölgeye yardım ile ilgili olarak MHP ve Ülkü ocakları teşkilatları ile görüştüklerini ve Belirli bir koordinasyon eşliğinde bölgedeki vatandaşlara yardım için ellerinden geleni yapacaklarını belirten MHP İl Başkanı Osman Kandıra şunları söyledi:

DEPREM BÖLGESİNDEYİZ
"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla da, deprem bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere bir heyet gönderildiğini biliyoruz. Heyette Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Sayın Sadir Durmaz başkanlığında, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan ve Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı bulunuyor. Bizlerde İl Başkanı olarak elimizden geleni yapacağız. Tekrardan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz." dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN