Güncel
Giriş Tarihi : 24-11-2021 16:54   Güncelleme : 24-11-2021 16:54

Misiad’dan Öğrencilere Spor Malzemesi Desteği

MİSİAD Samsun İl Başkanı Yılmaz Alcan, Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor malzemesi desteğinde bulundu.

Misiad’dan Öğrencilere Spor Malzemesi Desteği

Alcan, “Eğitime her konuda destek verilmesi taraftarıyım. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin en güzel imkanlarla gelişimlerinin sağlanması gerekiyor” dedi

Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD) Samsun İl Başkanı Yılmaz Alcan, Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor malzemesi desteğinde bulundu. Proje kapsamında eğitim veren lisenin Müdür Yardımcısı Ramazan Özdemir’i ziyaret eden Başkan Yılmaz Alacan, eğitimin ülke gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi. Alcan, “Eğitime her konuda destek verilmesi taraftarıyım. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin en güzel imkanlarla gelişimlerinin sağlanması gerekiyor” dedi.

Alcan, “Çünkü önümüzdeki yıllarda bizim elimizde olan bayrağı onlar taşıyacaklar. Bu düşünce ile Tekkeköy’de bulunan bu güzide okulumuza spor malzemesi desteği vererek, çocuklarımızın eğitimin yanı sıra spor yapmalarına da yardımcı olmak istedik” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Alcan, öğrencilere spor malzemelerini teslim etti. Okulun müdür yardımcısı Ramazan Özdemir, Başkan Yılmaz Alcan’a verdiği destek için teşekkür etti. Programa MİSİAD Canik İlçe Başkanı Ümmet Şimşek de katıldı.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN