Sağlık
Giriş Tarihi : 03-02-2017 11:14   Güncelleme : 03-02-2017 12:16

MuscleTech Türkiye’de

​Son zamanların popüler supplement ürünleri arasında yer alan whey proteinleri, sağlıklı bir yaşam ve spor için olmazsa olmazlar arasında kendine yer buluyor. Şehir hayatının getirmiş olduğu sıkıntılar, yoğun iş temposu ve stres gibi nedenlere bağlı olarak insanlar da ciddi kilo artışları yaşanabilmektedir. Bu kilo artışlarından kurtulmak isteyenler ise tercihini spor salonlarından yana kullanıyor.

MuscleTech Türkiye’de

Spor salonu her ne kadar hedeflerinize ulaşmak için kullanabileceğiniz bir yöntem olsa da bunu destekleyerek daha hızlı çözümlere adım atabilirsiniz. İnsanlar kilo vermek için birbirinden farklı yöntemleri deniyor. En popüler yöntem olan spor ise doğru planlanması halinde size özel fırsat sunacaktır. Kilo vermek için yapılan aktiviteler bir süre sonra ağırlaşmaya başlıyor. Vücudun ihtiyacı olan maddelere ihtiyaç duyulmasında en yakın yardımcınız sporcu besinleri olacaktır. Ağır antrenmanlar ile ortaya çıkabilecek problemleri aşmadan, hızlı kilo vermeye kadar pek çok farklılığı kolay ve hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Vücudun ihtiyaç duyduğu bileşenler rutin olarak doğal yollarla alınsa da vücudun ihtiyaçları oldukça yaygın bir hale dönüşecek ve ister istemez sporcu besinleri veya gıdaları olarak adlandırılan ürünlerin kullanımına başlanacaktır. Doğal protein kaynaklarına ek olarak whey tozları da alternatif olacaktır. Protein kaynakları arasında yer alan bu ürünler, hem kolay emilebilir yanları hem de yakıcı ve onarıcı özellikleriyle karşınıza çıkacaktır. Sporcuların tarafından tercih edilen whey tozları, özellikle vücut geliştirme gibi yoğun tempo ve hareket gerektiren durumlarda en yakın yardımcınız olacaktır.

Sporculara spor sonrası etkili bir protein desteği sunan bu ürün; içerdiği proteinlerin tamamen ve kolay şekilde emilmesine yardımcı oluyor. Weider Gold Whey’in dikkat çeken yanları arasında düşük yağ oranı ilk sırada yer alıyor. Yüzde 80’lere varan whey proteini, Yüzde 23 BCAA amino asit içeriği ile hem kolay karışması hem muhteşem tadı ile tercih konumunda bulunuyor. Uygun miktarda sıvı ile tüketildiği taktirde ihtiyacınız olan proteini size sunacak bu ürün, yeterli ve dengeli bir diyetle birlikte kullanılmalıdır.  Muscltech Bcaa Bu konuda kullanabileceğiniz ideal ürünlerin başında kendine yer bulacaktır. Muscletech Essential Series Platinum %100 Whey toz formda olan ve içerisinde whey proteini içeren bir protein tozu ürünüdür.  Essential serisinde üretilen ve sporcuların günlük ihtiyaçlarını gidermeye yardımcı olacak bu protein tozu; Muscletech’in üstün teknolojisi sayesinde ortaya çıktı. Dikkat çekici özellikleri bulunan bu ürün ile hedeflerinize hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz. Bu üründe izole ve Konsantre Whey protein içeriği bulunmaktadır. Her 1 servisinde 5500mg BCAA ile 4000mg Glutamin bulunan ürün, kolay emilim sağlayan yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor ve hedeflerinize ulaşmada en yakın yardımcınız oluyor.

1996 yılında Amerika’da kurulan Muscletech firmasınca üretilen bu ürün, dünya genelinde ileri teknoloji ve saf ürünleriyle biliniyor. Her yıl en çok satan sporcu ürünleri markası olan bu firma, aynı zaman da dünya genelinde 90 ülkede 100’ün üzerinde ürün ile geniş bir pazara sahip. Kreatin – karbonhidrat alfa lipoik asit içerikli Cell – Tech ürünleri piyasaya süren bu firma, ciddi anlamda takipçisi bulunan ve en çok sporcular tarafından tercih edilen yapısıyla dikkat çekiyor. Muscletech, yüksek kaliteli yapısıyla dikkat çekiyor. Benzersiz formülleri sayesinde ideal ürünleri barındıran bu firma, hammadde kaynağı bakımından da dünyanın en saf ve iyi hammaddelerini tercih ediyor.

MuscleTech Türkiye

Musletech ürünleri Türkiye’ye platinum ve hardcore serileri düzenli olmak üzere olarak ithal edilmektedir. Türk sporcular tarafından oldukça sevilen bu ürünler, benzersiz içeriği ve yapısıyla hedeflere kolay ulaşmayı sağlıyor. Muscletech ürünlerine Fitbull aracılığı ile ulaşabilirsiniz. En güncel ithalat garantili ürünler, en hızlı kargo seçenekleri, uygun fiyat koşulları ve hazır stok garantileriyle size sunuluyor. Üstelik hediyeler de cabası. 

adminadmin