Güncel
Giriş Tarihi : 30-09-2022 14:22   Güncelleme : 30-09-2022 14:22

O ihalenin parası sadece benim mi ki ziyareti!

Ankara Büyük Belediyesi'nin 107 milyonluk ihalesini alması İYİ Parti Genel Başkanı Akşener tarafından da ahlaki bulunmayan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, apar topar Akşener'i ziyaret etti.

O ihalenin parası sadece benim mi ki ziyareti!

TV 100 yazarı Barış Yarkadaş, Sağlı Sollu programında İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın ABB'den aldığı 107 milyonluk ihale belgelerini paylaşmıştı.

 

Programa katılan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar da, "EKAP'da ilan edilmiş ihaleye herkes girebilir. Benim işim inşaat olmasa; kavun, karpuz satıp da gelip burada ihale alsam haklısın. Hiçbir itirazım yok ama benim işim bu. Bu ihaleye şirketin girdiğini bilmiyorum diyorum ama siz bunu alaya alıyorsunuz" diyerek kendisini savunmuştu. Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, Bedri Yaşar'ın ABB'den aldığı 107 milyon TL'lik ihale sorusuna, "Bilgim olsaydı 'yapma' derdim.Yapmaması gerekiyor. Çünkü akıllarda iyimser ayrımcılık kalması bile kötü. Yolsuzluk itibariyle bir tane bir şey yok orada. Özel sektör üzerinden çalışabilirdi. Soru işareti yaratılabilecek ortamdan kaçınmak lazım" ifadelerini kullandı.

GENEL BAŞKANLA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Bu trafik sonrası İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

Yaşar ziyareti sosyal medya hesabından paylaşarak;

“Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener 'i ziyaret ederek ülke ve Samsun özelinde oluşan problemler ve çözüm önerileri üzerinde konuştuk” diye yazdı…

Recep YAZGANRecep YAZGAN