Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 25-07-2017 11:17   Güncelleme : 25-07-2017 11:17

Olimpiyatlar, Bakan Ve Samsunspor

Olimpiyatların şehrimize getirdiği heyecan ve renk gerçekten muhteşem.

Olimpiyatlar, Bakan Ve Samsunspor

Heryer cıvıl cıvıl, her yerde bir aktivite Samsun şehrine böyle bir güzelliği getirenlere teşekkür etmek gerekiyor, bunu partili partisiz herkes yapmalı.

Olimpiyatlar; güvenlik açısından endişe edenlerin endişelerini giderecek şekilde güvenlik tedbirleri alınmış ve güvenli bir şekilde devam ediyor.

Müsabakalar merkez de ve uygun olan ilçelerde yapılmakta, madalya konusunda işitme engelliler milli takımımız beklentileri hemen hemen karşılamakta.

Spor güzel bir faaliyet bir de bunu engelli kardeşlerimiz yapınca duygularımızın tarifi biraz zor oluyor. Çünkü bu kardeşlerimiz birçok konuda mahzunlar, böyle bir spor faaliyetinde görev almış olmaları onları çok mutlu ediyor, İnşallah olimpiyatları başarılı bir şekilde bitiririz.

BAKAN AKİF ÇAĞATAY KILIÇ

Bakan Akif Çağatay Kılıç’ın yeni kabinede bakan olarak görevlendirilmemiş olması bazılarının ümitlerini azalttı ama bakanın bize ekonomik katkıları dışında bir katkısı yoktu ve zaten olamazdı.

Bunu eski bakan Suat Kılıç döneminde de yaşamıştık. İki bakanımızın da ekonomik olarak Samsunspor’a ciddi katkıları vardı ama sanki bir güç bakanın şehrini Süper Lige çıkarmayız der gibi üzerimize oynuyor, bize haksızlık yapıyordu.

Biz de bakanın şehri olduğumuz için ses çıkaramıyorduk, artık durum değişti bundan sonra bir haksızlığa uğrarsak ki İnşallah uğramayız hakkımızı daha güçlü bir şekilde arayabiliriz.

Ama ekonomi olarak Samsunspor yönetimi ne yapar bilemiyorum, yeni bakanımızdan Samsunspor’un beklenti içinde olmaması erekir. Çünkü spor bakanlığı ile sağlık bakanlığı arasında fark var eskisi gibi bir yardımın artık geleceğini sanmıyorum, artık yönetim kendi kaynağını oluşturmak zorunda olacaktır.

SAMSUNSPOR

Samsunspor yönetimi yabancı oyuncu konusunda sıkıntı yaşıyor. Tabii ki bunun sebebi imkanların kısıtlı oluşu, iyi oyuncuları paralı olan kulüpler hemen alıyor.

Bizim gibi imkanları sınırlı olan kulüpler de eleğin altına düşen oyuncuların içinden en faydalısını en uygun şartlarda kadrosuna katmaya çalışıyor. Bunu anlamaya çalışmak gerekiyor ama taraftarın endişesini ve eleştirisini de yok saymamak gerekiyor.

Kampın iyi gittiğini ve iki hazırlık maçını da kazandığımızı basından takip ediyoruz. Alpay Özalan hocanın iddialı açıklaması bizi ümitlendirdi ama bu sezon geçen sezonkinden daha zor geçecek gibi görünüyor onun için sezona iyi başlamak önemli.  İyi başlayıp diğer takımlar toparlanana kadar biraz yol almak gerekirdi, ama hücum bölgesine yeterli takviyeyi yapamadık. Bu durumda elimizdekilerle idare edeceğiz gibi görünüyor.

Adnan ÖZ

adminadmin