Tüm Manşetler
Giriş Tarihi : 17-02-2021 08:05   Güncelleme : 17-02-2021 08:05

Öncü, Güçlü Ve Model Sendika BEMBİRSEN Üye İşyerlerinin Kapısını Çalmaya Devam Ediyor

Belediye ve İl Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Karadeniz bölgesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Öncü, Güçlü Ve Model Sendika BEMBİRSEN Üye İşyerlerinin Kapısını Çalmaya Devam Ediyor

Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever öncülüğünde başlatılan çalışma programı kapsamında Karadeniz Bölgesindeki belediye ve il özel idare çalışanları tek tek ziyaret edilerek, üyelerin istek ve temennileri hakkında fikir alışverişinde bulunuluyor.

Çalışma programı kapsamında ilk olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ziyaret edildi. Ziyarette konuşma yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever; mazlumların umudu olan Türkiye’nin her geçen gün daha da güçlendiğini belirterek, 2023 hedefleri doğrultusunda Sendikal çalışmaların daha büyük bir önem kazandığını belirtti.

 

“BEMBİRSEN AZMİN ZAFERİDİR”

Genel Başkan Yardımcısı Sever yaptığı açıklamada; “Belediye ve İl Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası olarak kurulduğumuz günden bugüne bayrağı hep daha ileriye taşımanın haklı gururunu yaşadık. Bizlerin bu başarısı üyelerimizin başarısıdır. Bem-Bir-Sen sadece bir sivil toplum örgütü değildir. Bu bir sevdadır, bu bir davadır, bu inanmışlığın ve azmin zaferidir. Memur-Sen’imizin kurucusu Kudüs Şairi Mehmet Akif İnan’la başlayan ve Merhum İbrahim Keresteci ile devam eden bu kutlu yolculuk bugün dünyanın dört bir yanına adını duyurmuştur. Bu haklı gururu bizlere yaşatan tüm kanaat önderlerimize, üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Karadeniz Bölgesi’nde çalışma programımızı başlattık. Bu kapsamda inşallah Karadeniz’deki tüm belediyelerimizi, il özel idarelerini tek tek ziyaret ederek, üyelerimizle buluşacağız. Hamdolsun bu hafta Samsun Şube Başkanımız Savaş Gayretli’nin çizdiği rota dahilinde ziyaretlerimize hızla başladık. Gittiğimiz her yerde sevgiyle karşılaşıyor, üyelerimizin ve çalışanlarımızın teveccühlerine mazhar oluyoruz. Rabbim bu güzelliği daim eylesin. Ziyaretlerimiz sırasında bizlere gönüllerini açan tüm arkadaşlarımıza, iş yeri temsilcimiz Yaşar Şenel’e ve işçi-memur ayırt etmeksizin tüm alın teri akıtanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise teşekkürlerini ileterek, sendika çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

Bafra Belediyesi ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever’e; Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Samsun Şube Başkan Yardımcısı Ali Kukuş ve işyeri temsilcisi Yaşar Şenel eşlik etti.

Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Sever ve beraberindeki heyet, üyelerini ziyaret ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN