Güncel
Giriş Tarihi : 13-05-2021 11:48   Güncelleme : 13-05-2021 14:59

Ordu Üniversitesi Rektörü Cumhurbaşkanına yanlış yapıyor!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, katıldığı bir televizyon programında Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan hakkındaki iddiaları gündeme getirdi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Cumhurbaşkanına yanlış yapıyor!

Rektörle alakalı bir çok eleştiriler aldıklarını zikreden Gündoğdu, “Rektör hoca, gelinini ve kızını üniversitede yüksek lisans almış. Bu şimdi şehirde konuşuluyor. Sen şimdi gelinini ve kızını ilahiyatta Yüksek lisansı alıyorsun. Hani Adaletliydin. Bu duyuldu sokakta bana vatandaş diyor ki, ‘hani bu Cumhurbaşkanını temsil ediyorum diye sokakta dolaşıyordu. Adaletliyim diyordu. Cumhurbaşkanına ihanet ediyor şuanda. Cumhurbaşkanına yanlış yapıyor.

Kendi çeliğini çocuğunu işe alan rektörler görmedik mi? Hala akıllanmadık mı’ diyor bize vatandaş.”

 Kimsenin AK Parti’ye böyle bir eleştiri getirmeye hakkı olmadığını söyleyen Gündoğdu şunları söyledi;

“Bize böyle bir eleştiri getirttirmeyecek. Herkes kendine çeki düzen verecek. Kim olursa olsun. Bana adaletten bahsedecek adam önce kendine adaletli olacak. Neden AK Parti'nin yıpranmasına vesile oluyor? Bunların hepsi sorgulanacak.

Bundan sonra bu tür olayları daha çok konuşacağız, söyleyeceğiz. Yanlış yapanın gözünün yaşına bakmayacağız. AK Parti kurulduğunda yanlış yapan kimsenin gözünün yaşına bakmadı. Bu ülkeye ihanet eden kimse onunla ilgili ne işlem yapılıyorsa yapılması lazım yapılacak ta. Yoksa bu iş düzelmez.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN