ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında Manisaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Durugöl Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.
Yarı sahada yapılan pas çalışmasıyla devam eden idman, şut çalışmasıyla sona erdi.
Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan Furkan Mızrak dışında tüm oyuncular katıldı.
Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Kulüp Genel Menajeri Selim Şener, Manisaspor maçı hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürdüklerini söyledi.
Takım olarak zor günler geçirdiklerini belirten Şener, bu süreçte genç oyunculara moral aşılamaya çalıştıklarını vurguladı.
Şener, yöneticiler olarak yaşanan sorunlardan oyuncuları ellerinden geldiği kadar uzak tutmaya çalıştıklarını anlatarak, şöyle konuştu:
"Hep söyledik, bundan sonraki süreçte hedefimiz geleceğin Orduspor'unu yaratmak. Teknik ekibimiz olsun, biz olalım, elimizden geldiği kadarıyla genç oyunculara moral vermeye çalışıyoruz. Sonuçta mali açıdan yaşadığımız sıkıntılara rağmen çocuklar günde yaptıkları çift antrenmanla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Onları yaşadığımız sıkıntılardan uzak tutmaya çalışıyoruz. Çünkü genç oyuncular yaşanabilecek en ufak bir olumsuzluk kendilerini etkileyebiliyor."
Manisaspor maçına da değerlendiren Şener, "Sonuç ne olur bilemeyiz ama bildiğimiz tek şey, sahada yine mücadele gücü yüksek, isteyen, mücadele eden bir Orduspor takımı göreceğiz. Sonucu da hep beraber göreceğiz" ifadesini kullandı.
Güncelleme (28 Mart 3012, 14:30):
ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında Manisaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde Durugöl Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Yarı sahada yapılan pas çalışmasıyla devam eden idman, şut çalışmasıyla sona erdi. Antrenmana, 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan Furkan Mızrak dışında tüm oyuncular katıldı.
Kulüp genel menajeri Selim Şener, idmanın ardından yaptığı açıklamada, kulübün maddi sıkıntılarına değinerek, "Orduspor zorun zorunu yaşıyor. Artık futbolcularımızın temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyoruz" dedi.
Buna karşın henüz her şeyin bitmediğini dile getiren Şener, sezon sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını belirtti.
Orduspor'un modern çağdan klasiğe döndüğünü vurgulayan Şener, "Son günlerde yaşadığımız olumsuz olaylar bizleri üzmüş olsa da yolumuza devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
Orduspor'un 1 Mayıs'ta yapılacak olağan kongresine de değinen Şener, kongre sürecine kadar bir takım önlemler alarak, bazı sorunların üstesinden gelmeye çalışacaklarını kaydetti.
- Kulübe gelen hacizler
Şener, yaşanan olumsuz gelişmelerde en çok haciz olaylarının yaşanmasına üzüldüklerini söyledi.
Bu durumun birçok takımın başına gelebileceğini ancak Orduspor'a hacze gelenlerin kendi bünyelerinden olmasının daha acı verici olduğunu belirten Şener, "Kulübün çok zor günler geçirdiğini bilmelerine rağmen hacze gelenler bizleri üzüyor. Tabii ki mahkemenin verdiği kararlara saygılıyız ama keşke böyle şeyler olmasaydı. Artık kulübümüzde haciz işlemlerinin olmasını istemiyoruz" dedi.

















































































































































































































