Güncel
Giriş Tarihi : 02-08-2022 15:11   Güncelleme : 02-08-2022 15:11

Özhan Kızıltan MASON – FETÖ Yapılanması üzerine çalışan savcılara seslendi

Yazarımızı Özhan Kızıltan MASON – FETÖ Yapılanması hakkında soruşturma yapan savcılara seslenerek kendilerine gönüllü olarak yardımcı olmaktan şeref duyacağını belirtti.

Özhan Kızıltan MASON – FETÖ Yapılanması üzerine çalışan savcılara seslendi

 

Mason localarında yıllarca görev alan ve 17-25 sürecinden başlayarak 15 Temmuz'a kadar yaşananlardan rahatsız olduğu için kendi bağlı olduğu  Erdem locası başta olmak üzere tüm mason yapılanmasına karşı medyada mücadele başlatan Özhan Kızıltan MASON - FETÖ yapılanması hakkında çalışma yapan savcılara gönüllü olarak yardım etmekten şeref duyacağını söyledi.

Özhan Kızıltan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamelerin iyi yolda olduklarına dair  bir gösterge olarak değerlendirilenileceğini fakat çok yetersiz olduğunu belirterek Mason localarını çözmenin uzmanlık gerektirdiğine vurgu yaptı.

Kızıltan, “Yıllardır gündeme getirdiğim iddialar yeni yeni somutlaşıyor. İddianameler Buzdağının tepesi bile değil mason locaları bir batakhanedir. Bataklık kurutulmadan ülkemizin güvenliği tam anlamıyla sağlanamaz. Masonlar tarafından yürütülen Beşinci Kol çalışmaları Osmanlı'dan günümüze ortaya çıkarılmalıdır. Fetö bir mirasın üzerine kuruldu mutlaka araştırılmalıdır.” Dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN