Güncel
Giriş Tarihi : 26-02-2021 13:51   Güncelleme : 26-02-2021 13:51

Promosyon Ürün Tercihleri

Hediyelik ürün olarak, reklam ürünü olarak ve tanıtım ürünü olarak en çok tercih edilenler arasında promosyon defter modelleri yer alıyor.

Promosyon Ürün Tercihleri

Kullanımlarına her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyulmakta olan promosyon ürünlere en başta promosyon şapka modelleri örnek verilebilir. Kalemden deftere, silgiden notluğa, ajandadan kartvizitliğe, yaka kartından minik aksesuarlara varana kadar pek çok ürün promosyon olarak basılabilir. Bu ürünlerin tercih edilmesindeki ilk amaç, reklam yaparken çok daha gerçekçi ve işe yarar ürünlerle reklam yapmak ve böylelikle daha fazla kitleye ulaşmaktır.

Bir kurum toplantısında, katılım sağlayan çalışanlara promosyon ürünler takdim edilerek motive olmaları sağlanabilir. Bir sunumda ya da reklam davetinde misafirlere promosyon baskılı ürünler takdim edilerek memnun olmaları sağlanabilir. Kendileri küçük ancak hedefledikleri başarılar büyük olan ve kullanacak olan herkesi memnun eden ürünlerdir.

Promosyon Defter Nedir?

Hediyelik ürün olarak, reklam ürünü olarak ve tanıtım ürünü olarak en çok tercih edilenler arasında promosyon defter modelleri yer alıyor. Hem en fazla ihtiyaç duyulan ürünler kapsamında olduğu için hem de çok daha uygun fiyatlar dahilinde temin edildiği için promosyon defter kullanımı ve tercihi her geçen gün artış gösteriyor. Telli, zımbalı, dikey ve yatay konumda kullanılabilen binlerce çeşit mevcuttur. İster yazı defteri olarak günlük biçimde, ister özel not defteri olarak özel biçimde kullanılabilen modellerdir.

Promosyon Defter Modelleri Nelerdir?

Telli modellerden zımbalı modellere, çizgili yapraklı modellerden kareli yapraklı modellere, dikey modellerden yatay modellere, takvimli ve tarihli modellerden düz sade modellere varana kadar çeşitleri oldukça fazla olan ürünlerdir.

Promosyon defter modelleri, toplu olarak alındığında ve sayıda artış sağlandığında çok daha uygun fiyatlarla alınır. Böylelikle çok daha fazla kitleye ulaşma şansını da elde etmiş olursunuz. Sert kapaklı ya da yumuşak kapaklı modelleri tercih edebilirsiniz. Promosyon olarak basılan defterlerin üzerine kurum adı, yapılacak olan etkinliğin adı ya da kişinin adı soyası eklenebilir. Tamamen istek ve ihtiyaçlara göre şekillenir.

Promosyon Duvar Saati Ürünleri Kullanım Alanları

En çok kullanılan ve klasiğin dışına çıkan ürünler arasında ise promosyon duvar saati modelleri yer alıyor. Kullanım rahatlığıyla ve uygun fiyatlarıyla her zaman ön planda yer alan ürünlerdir. Çeşitli şekillere, renklere ve desenlere sahip olan promosyon duvar saati modelleriyle kitlenizi giderek arttırabilirsiniz. Saatinizi hediye ettiğiniz bir kişi onu iş yerinde kullandığı sürece, ona gelen müşteriler de sizin reklamınızı görür ve bir saat üzerinden dahi sizi öğrenerek ulaşım sağlar.

Ucuz Promosyon Duvar Saati 

Şekillerine, kalitesine, renk alternatiflerine ve binlerce modeline rağmen promosyon duvar saati modelleri her zaman ucuz fiyatlıdır. Özellikle de kurumsal olarak birden fazla temin edildiğinde çok daha uygun fiyata gelir.

Promosyon Şapka Özellikleri Nelerdir?

Uygun fiyata basılan, isme özel, kuruma özel, bireye özel ve işe özel olarak hazırlanan promosyon şapka modellerinde rahat kullanım her zaman ön plandadır. Arka kısımları lastikli ya da geçirmeli olan modeller kişinin baş boyutuna göre ayarlanabilir özelliğe sahiptir. Küçük yaş gruplarına ya da yetişkin yaş gruplarına göre farklı boyutlarda basılabilir. İstenilen tüm renklerde hazırlanır.

Promosyon Şapka Fiyatları

Tüm promosyon ürünlerde olduğu gibi şapka modellerinde de fiyatlar her zaman uygundur. Özellikle de toplu alımlarda çok daha uygun fiyata temin edilen ürünler arasında yer alır. Ancak tercih edilen kumaş yapısına göre, renk seçeneğine göre, basılacak olan miktara göre ve özellikle de basacak olan firmaya göre promosyon şapka fiyatlarında artış ya da azalma meydana gelebilir. Kolay ödeme seçeneklerinden faydalanarak şapkalar temin edilebilir.

adminadmin