Güncel
Giriş Tarihi : 30-04-2015 19:57   Güncelleme : 30-04-2015 19:57

Saadet Partisi’nden Salim Ensarioğlu’na Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı ve eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu, seçim bürosunda Saadet Partisi tarafından ziyaret edildi

Saadet Partisi’nden Salim Ensarioğlu’na Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı ve eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu, seçim bürosunda Saadet Partisi tarafından ziyaret edildi.
Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’a gelen AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı ve eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu, merkeze bağlı Kayapınar ilçesindeki seçim bürosunda çalışmalarına devam etti. Çalışmalarını hızla sürdüren eski Devlet Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Salim Ensarioğlu, bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Ensarioğlu, Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan tarafından ziyaret edildi.
Ziyarette konuşan eski Devlet Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Salim Ensarioğlu, Diyarbakır’da diyaloğa dayalı bu tür ziyaretlerin olması gerektiğini söyledi. Ensarioğlu, "Önümüzde çok yoğun günler bizi bekliyor. Bir seçim dönemine giriyoruz. Siyaset nezaket bir iştir. Bu sürecin nezaketle geçmesini diliyorum" dedi.
adminadmin