Sağlık
Giriş Tarihi : 02-11-2022 23:16   Güncelleme : 02-11-2022 23:16

Saç Dökülmesi Tedavisi

Saç dökülme problemlerinin pek çok farklı tedavi yöntemleri bulunmaktadır

Saç Dökülmesi Tedavisi

Günümüzde pek çok kişinin karşılaştığı bir sorun olan saç dökülmesi problemi, Ankara saç dökülmesi tedavi yöntemleri ile tedavi edilebilen bir sorundur. Saçların dökülmesi için pek çok farklı parametreler bulunur fakat dökülen saçların yeniden eski sağlığına ulaşması oldukça zordur. Ankara saç dökülmesi tedavi yöntemleri ile sizler de saç dökülmenizi azaltabilir hatta yok edebilirsiniz.

Saç dökülme problemlerinin pek çok farklı tedavi yöntemleri bulunmaktadır. Ankara saç ekimi tedavi yöntemi bu yöntemlerden sadece bir tanesidir. Bu tedavi yöntemlerinde hastaya birebir uygulanan tedavi yöntemleri, kişinin saçlarının kısa süre içinde arzu ettiği gibi olmasını sağlamaktadır.

Saçlar Neden Dökülür?

Saç dökülmesinin pek çok farklı parametreleri bulunmaktadır. Bu parametrelerden bazıları şu şekildedir.

  • Hormonsal ve besinsel faktörler
  • Kimyasal maddelere maruz kalma
  • Genetik yatkınlık
  • Sistematik hastalıklar
  • Kıl gelişimi bozuklukları
  • Çeşitli saçlara zarar veren ilaçlar
  • Psikolojik etkiler
  • Yanlış bakım yapma vb. gibi saç dökülme probleminin pek çok farklı nedeni bulunmaktadır. Fakat Ankara saç dökülmesi tedavi yöntemleri ile bu sorundan kısa süre içinde kurtulabilmeniz mümkündür.

Yanlış Saç Bakımı Dökülmeye Neden Olur Mu?

Saç dökülmesi tedavi yöntemlerinde saç dökülmesine en çok neden olan şeylerden biri de yanlış saç bakım ürün kullanımıdır. Tercih edilen bakım ürünleri; saç tipinize ve saçlarınızın özelliklerine, derinizin özelliklerine uygun olması gerekir. Aksi taktirde saç dökülmesi problemi yaşayabilirsiniz.

Saç Dökülmesinin Tedavisi Var Mıdır?

Uzman kişiler tarafından saçlarınıza uygulanan Ankara saç dökülmesi tedavi yöntemleri ile dökülen saçlarınız, eskisinden de daha sağlıklı ve gür saçlara dönüşebilir. Saç tipinize ve derinize göre gerekli tüm araştırmalar yapıldıktan sonra saç dökülmesinin önüne geçilmektedir.

Saç Dökülmesi Neden Olur?

Çeşitli genetik ve çevresel faktörlerden dolayı saçlarda saç dökülmesi problemi ile karşılaşmanız mümkündür.

Saç Dökülmesi Tedavi Edilebilir Mi?

Kişinin saç tipine ve derisine uygun olarak uygulanan tedavi yöntemleri ile saç dökülmesi engellenebilir. Ankara saç dökülmesi klinik merkezleri tarafından uygulanan tedavi yöntemleri ile kısa süre içinde bu problemden kurtulmanız mümkündür.

Saç Ekim’i Ankara

Saç dökülme problemi yaşayan ve bu problemden dolayı tedavi görmek isteyen kişilerin tercih ettiği Ankara Saç ekimi klinik merkezi saç ekimi tedavileri uygulayan bir merkezdir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen bu işlem, kişiye özel olarak kıl tiplerine uygun olan tedavi yöntemleri ile uygulanmaktadır.

Saç Ekim’i Nasıl Yapılır?

Saç ekim işlemleri, çeşitli nedenlerden dolayı saç dökülmesi problemi yaşayan kişilerin tercih ettiği bir tedavi yöntemidir. Ankara Saç ekimi kliniklerinde işlemler, saçların döküldüğü bölgeye hastanın kendi sağlıklı saçlarının eklenerek saç olmayan ya da seyrek olan bölgedeki saçları arttırılması şeklinde yapılmaktadır. İşlemden kısa süre sonra ekilen saçlar doğal ve gür bir şekilde uzamaya başlar.

Saç Ekim’i Kimler İçin Uygundur?

Saç ekim işlemleri; 21- 22 yaş itibari ile doğuştan saçsız olanlar, donör bölgesinde saç bulunmayan, hepatit C ya da HIV gibi hastalıkları olan kişilerin dışında herkesin yaptırabileceği bir işlemdir.

Saç Ekim’i Ne Kadar Sürer?

Saç ekim işlemlerinin yapıldığı, saç ekimi Ankara klinik merkezlerinde, işlemin uygulandığı bölgedeki kıl yoğunluğuna bağlı olarak işlem süresi değişmekle birlikte yaklaşık olarak 3-5 saat aralığında sürmektedir.

Saç Ekim’i Sonrası Saçlar Ne Zaman Uzar?

Saç ekim işlemi bittikten yaklaşık 12-18 ay arasında değişen bir süre zarfı sonucunda saçlar yeniden uzamaya başlar.

Saç Ekim’i Ne Kadar Sürede İyileşir?

Yaklaşık olarak on günde uygulama yapılan deri iyileşir fakat tam olarak iyileşme ve doğal görünüme 8-10 haftada ulaşabilmektedir.

Saç Ekim’inde Sonuç Ne Zaman Alınır?

Yaklaşık olarak işlemden 12-18 ay arasında değişen bir dönem zarfından sonra sonuç alınır.

Saç Ekim’i Ağrılı Mıdır?

İşlem öncesinde saç ekim yapılacak olan ve donör olarak kullanılan bölgelere lokal anestezi yapılır. Uygulanan bu anestezi sayesinde hasta acı ya da ağrı hissetmemektedir.

Saç Ekim’i Saç Dökülmesine Neden Olur Mu?

Hayır, saç ekim işlemi saç dökülmesine neden olmaz. Ankara Saç ekimi kliniklerinde uygulanan saç ekim işlemlerinde doğal saça herhangi bir zarar verilmemektedir.

adminadmin