Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-03-2018 08:51   Güncelleme : 07-03-2018 08:51

Salıpazarı Belediye Başkanına Madalya Sözü

Kick Boks Turnuvası Turkish Open 'da 60 kiloda ringe çıkacak olan Tufan Akgül Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Salıpazarı Belediye Başkanına Madalya Sözü

05-08 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Alperen Atabay Anısına 3. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Turkish Open 'da Salıpazarı'ndan Tufan Akgül 60 kiloda ringe çıkacak.

Kartal spor kulübü  adına yarışacak olan Tufan Akgül ve hocası Zarif Durgut Belediye Başkanı Halil Akgül'ü ziyaret ederek turnuva hakkında bilgi verdi.  60 kiloda dövüşecek olan Tufan Akgül "Kulübümü ve Salıpazarı ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Buraya madalya ile gelip bu gururu hocama ve ilçeme yaşatmak istiyorum." dedi.

GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmamın tek yolu spor yapmak. Spor kişiyi bütün kötülüklerden uzak tutar ve güzel ahlak kazandırır. Gençlerimizin futbol dışında başka branşlarla uğraşmaları ise bizleri ayrıca sevindirmektedir. Biz yerel yöneticiler olarak gençlerimize sahip çıkmak zorundayız. Aslında gençlerimize sahip çıkarak ülkemizin geleceğine de sahip çıkmış oluyoruz. “dedi.

 

adminadmin