Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-02-2019 12:00   Güncelleme : 26-02-2019 12:00

SAMGİAD, 2019 TÜGİK zirvesinde Samsun’u Temsil Etti

​2019 TÜGİK zirvesinde Samsun’u SAMGİAD temsil etti

SAMGİAD, 2019 TÜGİK zirvesinde Samsun’u Temsil Etti

Birçok önemli konuğun yer aldığı TÜGİK 2019 zirvesinde istişarelere ve toplantılara katılan SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, yönetim kurulu ve üyeleri ve camia önderleri ile bir araya gelerek 2019 yılının ekonomik projeksiyonları noktasında görüş ve öneri alışverişinde bulundular.

SAMGİAD Başkanı Gömeç, “Türkiye’deki 72 Derneği ile  gerçekleşen bu önemli zirvede Samsun’u ve bölgeyi üst düzeyde temsil eden heyetin başında bulunan Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı olarak, öncelikle yönetim kurulu ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız ile bu önemli ve büyük organizasyonda her yıl katılım ile; şehrinizin tanıtımına katkı sağlarken, iş yaşamlarımızda yeni inovasyonlar ve aktivasyonlar alabilmek için bu ölçekte toplantı ve organizasyonlar gerçekleştiriyoruz.

Başta başkanımız Sayın Erkan GÜRAL Bey olmak üzere TÜGİK Yönetimindeki tüm arkadaşlarıma ve SAMGİAD Ailemizin katılım sağlayan ve yüreği bizim ile çarpan tüm üyelerine teşekkürlerimi tekrardan sunuyorum.”dedi

 

adminadmin