Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-07-2017 15:40   Güncelleme : 10-07-2017 15:40

Samgiad Başkanı Savaş Gömeç olimpiyatları değerIendirdi

​SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, 23. Yaz İşitme Engelli Olimpiyatları organizasyonunun başarılı bir şekilde yürütülmesi dolayısıyla yaptığı açıklamada Bakan Çağatay Kılıç’a teşekkür etti.

Samgiad Başkanı Savaş Gömeç olimpiyatları değerIendirdi

Gömeç açıklamasında şunları kaydetti;

Gelecek olan 108 ülkeden 5.100 sporcu ve bunların beraberindeki aileler, basın mensupları, teknik destek ekipleri dahil güzel samsunumuzun tanıtılmasına ve yurt dışında bilinirliğinin artırılması için çok önem arz eden elçiler olacaktır.

Olimpiyat oyunlarının şehrimize ekonomik ve sosyal anlamda çok ama çok ciddi katkıları hissedilmiş durumdadır. Catering ten hizmet sektörüne, araç kiralamalardan mekan rezervasyonu ve reklam şirketlerine kadar birçok alanı içeriyor.

Biz Samsun Genç İş adamları Derneği olarak bunu çok önemsiyoruz ve biliyoruz ki olimpiyatlar için kurulan bu tesisler, spor alanları yol vb. çalışmalar Samsun’ da deaflympics sonrasında da birçok büyük şampiyona ve spor organizasyonlarının da müjdecisi olacaktır. Spor kenti Samsun olarak da bizlere düşen, gelecek olan sporcu ve misafirleri Anadolu sıcaklığı, Karadenizli misafirperverliği ile ağırlamamızdır.

Bu önemli organizasyonun ve bundan sonra gerçekleşecek spor etkinliklerinin Samsun’da yapılmasında en önemli çaba, gayret ve emek başta T.C. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Akif Çağatay Kılıç’ ındır.  Kendilerine şahsım ve Genç iş adamları Derneği olarak şükranlarımızı sunuyorum.

Organizasyon süresince gerekli her konuda desteklemeye hazır olduğumuzun bilinmesini arz ediyorum.

Sayın Valimiz’ e de bu vesile ile şehrimize hoş geldiniz derken Valimiz Sn. Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’ a Genel Koordinatörümüz Sn. Serkan Baltacı’ ya şimdiden emekleri için teşekkür ediyor kolaylık ve başarılar diliyorum.

adminadmin