Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-11-2020 09:05   Güncelleme : 07-11-2020 09:05

SAMGİAD'a Taze Kan

Samsun Genç İş İnsanları Derneği'ne farklı meslek gruplarından oluşan 10 yeni üye katıldı. Başkan Öztekin, ''SAMGİAD yeni üyelerimizle daha da güçlendi'' dedi.

SAMGİAD'a Taze Kan

Samsun'da 'Gelecek Biziz' sloganıyla faaliyetlerini sürdüren Samsun Genç İş İnsanları Derneği, derneğe katılan 10 yeni üye ile daha da büyüdü. Dernek binasında Başkan Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı gerçekleşen tören ile yeni üyelere katılım belgeleri verildi.

 

Pandemi nedeniyle iki bölüm halinde yapılan üye katılım töreninde konuşan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, dernek faaliyetlerinin pandemi nedeniyle askıya alındığı dönemde üye katılımının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, ''Bu zor dönemde aramıza katılan birbirinden değerli üye arkadaşlarıma aramıza hoşgeldiniz diyorum. Üye alım komisyonumuzun değerlendirdiği yeni üyelerimizin her biri kendi sektörlerinde başarılı olmuş arkadaşlarımız. Yönetim kurulu olarak, üyelerimizden aldığımız güç ile hem üyelerimize, hem de şehrimize ve ülkemize faydalı olabilmek için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından derneğe katılan Şule Yavuzel, Kübra Gözde Akyol, Şaban Kınay, Orhan Pederlioğlu, Hüseyin Celepci, Mehmet Can Gül, Mehmet Kurnaz, Samet Kola, Murat Küçük ve Emre Yılmaz'a katılım belgeleri Başkan Onur Öztekin tarafından verildi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN