Ekonomi
Giriş Tarihi : 09-09-2021 13:50   Güncelleme : 09-09-2021 13:50

SAMGİAD’TAN Çarşamba Çıkarması

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulu Çarşamba Belediye Başkanı ve Çarşamba Genç İş Adamları Derneği’ni (ÇARGİAD) ziyaret etti.

SAMGİAD’TAN Çarşamba Çıkarması

Samsun Genç İş İnsanları Derneği Çarşamba ilçesini ziyaret etti. SAMGİAD yönetimi ilk olarak Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti.

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, ziyaretin pandemi nedeniyle geç kalınmış bir ziyaret olduğunu hatırlatarak, “Dernek olarak üyelerimiz için yapacağımız bir çok projemiz pandemi nedeniyle yapılamadı. Ancak pandemiye rağmen yine elimizden geldiğince faaliyetlerimizi sürdürmeye gayret ettik. Normalleşme sürecinde çalışmalarımıza hız verdik. Bu kapsamda ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz dedi” dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede yapılan proje ve çalışmaları anlattı. Tarımsal sanayi ve kadına yönelik istihdam projelerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Doğan, “Bu konuya büyük önem veriyoruz. Gerek OSB, gerekse diğer alanlarda ilçeye yatırım çekmek ve istihdama katkı sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İlçemizin sahip olduğu potansiyellerini biliyoruz ve belediye olarak bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Ardından Çarşamba Genç İş Adamları Derneği’ni ziyaret eden SAMGİAD yönetimi, Başkan Kazım Gençtomurcuk ve yönetim kurulu ile görüştü. SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, ÇARGİAD olağan genel kurulunda göreve gelen Başkan Kazım Gençtomurcuk ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileğinde bulundu. Gündeme ilişkin konuların değerlendirildiği ziyarette, ortak proje geliştirme konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN