Güncel
Giriş Tarihi : 24-02-2020 10:49   Güncelleme : 24-02-2020 10:49

Samsun Büyükşehir Belediyesi Berna Laçin'e Haddini Bildirdi!

Elazığ ve Malatya depremleri sonrası attığı tweet'lerle büyük tepki çeken Berna Laçin’in yer aldığı oyun, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Berna Laçin'e Haddini Bildirdi!

Sosyal medyadan yaptığı skandal paylaşımlarıyla bilinen ve en son Elazığ ve Malatya depremleri sonrası attığı tweet'lerle büyük tepki çeken Berna Laçin'in yer aldığı ‘Hayal Satıcı’ oyunu, 9 Mart Pazartesi günü Atakum’da bulunan Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde sergilenecekti.

 

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TAKDİR TOPLADI

Kamuoyundan gelen tepki seslerine kayıtsız kalamayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Laçin'in yer aldığı oyununun sahne alacağı salonu iptal etti. Belediyenin tavrı büyük takdir topladı.

 

SKANDAL AÇIKLAMALARIYLA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Berna Laçin, son olarak Elazığ depreminden sonra attığı 'deprem vergisi' üzerinden yaptığı paylaşımlarla kamuoyunun tepkisini çekmişti.

 

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından İslam düşmanlığı açıklamalarıyla tepkileri üzerine çeken sözde oyuncu Berna Laçin, skandal bir provokasyona imza atmıştı.  Laçin "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN