Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-08-2017 16:00   Güncelleme : 11-08-2017 16:00

Samsun Canik Belediyespor Şampiyonlar Yetiştirmeye Devam Ediyor

Samsun Canik Belediyespor sporcuları ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceler almaya devam ediyor.

Samsun Canik Belediyespor Şampiyonlar Yetiştirmeye Devam Ediyor

29-30 Temmuz tarihleri arasında Yunanistan’ın Selanik şehrinde düzenlenen Yıldızlar Balkan Şampiyonasında Samsun Canik Belediyespor sporcusu Buse Hacıoğlu 63 kg’da Balkan 3.’sü oldu.

JUDO TAKIMINDAN 2017 YILINDA 13 TÜRKİYE DERECESİ

Samsun Canik Belediyespor Judo takımı olarak çok çalıştıklarını ifade eden antrenör Barış Özen,” Bizlere ve sporcularımıza tesislerde çalışma imkanı oluşturan, bu fırsatı veren, her zaman destekçimiz olan Canik Belediye Başkanımız sayın Osman Genç’e teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu tesisler olmasa böyle başarılar gelmezdi. Bizlere inanarak çocuklarını emanet eden ailelere de teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu başarılar gelecek adına umut verici” dedi.

CANİK İSMİ DÜNYANIN HER YERİNDE BİLİNEN BİR MARKADIR

Tamamen alt yapıdan yetiştirdikleri sporcularla mücadele ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Samsun Canik Belediyespor Kulübü basketbol, güreş, tekvando, muay-thai, boks, atletizm, futbol gibi birçok dalda önemli başarılar elde eden ve şehrimizin adını ulusal ve uluslararası arenada duyuran başarılı bir kulüptür. Hedefimiz yeni şampiyonlar çıkarmak ve yeni başarılar elde ederek başarıyı sabit kılmaktır. Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımların meyvelerini alıyoruz. Bu da bizi gururlandırıyor. Canik ismi artık Türkiye’de, Balkanlarda, Avrupa’da yani dünyanın her yerinde bilinen bir markadır. Bu markayı en yukarı çıkarmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

 

adminadmin