Spor
Giriş Tarihi : 04-09-2019 14:29   Güncelleme : 04-09-2019 14:29

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Şampiyon Sporcuları Ödüllendirdi

Uluslararası yarışmalarda derece yapan Samsunlu sporcular ve Antrenörleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Şampiyon Sporcuları Ödüllendirdi

İl müdürü Kasapoğlu, 23 Ağustos-1 Eylül 2019 tarihlerinde Macaristan'da düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Devrim Aydın, gümüş madalya kazanan Yunus Ercin ve Gizem Kocaoğlu ve bronz madalya kazanan Beyza Aydın’ı tebrik ederek, çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

Ziyarette yaşadıkları tecrübe ve duyguları Kasapoğlu ile paylaşan sporcularımız hedeflerinin Olimpiyatlar olduğunu dile getirdiler. Kendilerine desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Kasapoğlu'na teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren il müdürü Kasapoğlu; 'Bireysel sporlarda şehrimize yakışır sonuçlar almaya başladık. Bu başarılarınız Antrenörlerinizin nezaretinde azimli çalışmalarınız sonucunda ortaya çıkıyor. Madalya sıralamasında ülkemiz dünyada ilk üç sıralamasına girdi. Sizler Ay Yıldız bayrağımızı ve İstiklal Marşımızı uluslararası arenalarda seslendirerek bizlerin gurur kaynağı oldunuz. Ben il müdürünüz olarak başta ailenizi, sizlere emek harcayan Antrenörlerinizi ve sizleri tebrik ediyorum' dedi.

adminadmin