Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-07-2021 14:52   Güncelleme : 12-07-2021 15:36

Samsun Sahilinde Mavi Bayrak Tamam Da Mescid Nerede!

Samsun’un dünyanın en özel şehirlerinden biri olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bunu Karadeniz’in mavi bayraklı en çok plaja sahip olmasıyla da gösterdiğine dikkat çekerken Atakum sahilinde söz vermiş olduğu cami ve mescidler hakkında yine bir açıklama yapmadı.

Samsun Sahilinde Mavi Bayrak Tamam Da Mescid Nerede!

Samsun’un dünyanın en özel şehirlerinden biri olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bunu Karadeniz’in mavi bayraklı en çok plaja sahip olmasıyla da gösterdiğine dikkat çekti.

Başkan Demir, “Mavi Bayraklı 13 plajımız var. Ama tüm plajlarımızın mavi bayrağa sahip olması için çalışıyoruz. Buna yönelik de çevre yatırımlarımıza büyük önem veriyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek adına tüm imkanlarımızı ve gücümüzü seferber ederek hizmetlerimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Sahillerdeki plaj ve yürüyüş yollarını 24 saat temiz tutuyoruz. Kumsalları, yeşil alanları ve yürüyüş yollarını atık ve çöplerden arındırarak kullanıma hazır hale getiriyoruz. Tuvaletler ve duş kabinleri ise anlık olarak dezenfekte ediyoruz. Bunun yanında halk plajlarımız her hafta, mavi bayraklı plajlarımız ise 3 gün de eleme makinesiyle eliyor, makinenin girmediği yerleri ise el yordamıyla temizliyoruz“ dedi.

Başkan Demir, Samsun’un Karadeniz’in mavi bayraklı en çok plaja sahip olmasıyla övünürken Atakum sahilinde söz vermiş olduğu cami ve mescidler hakkında yine bir açıklama yapmadı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN