Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-07-2021 15:07   Güncelleme : 01-07-2021 15:07

Samsun’da ağaçları kökünden sökerek kurumaya terk ettiler!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ilçe minibüs terminali inşaatı temek kazısı sırasında alanda bulunan ağaçlar kepçe ile kökünden sökülerek bir köşede kurumaya terk edildi.

Samsun’da ağaçları kökünden sökerek kurumaya terk ettiler!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan sahil bandındaki Şehir İçi ve İlçelerine Yönelik Ulaşım Terminali Projesi temel kazısı sırasında alandaki ağaçlar önce kepçeler ile vurularak odun haline getiriliyordu.

Ağaçları kepçe ile yerlerinden sökerek vura vura parçalayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin bu acımasız katliamı vatandaşlar tarafından videoya alınmıştı.

AĞAÇLARI NEREYE DİKECEKLER DİYE DÜŞÜNÜRKEN

Samsun Subaşı mevkiindeki katlı otopark inşaatına başlanırken ağaçları kökünden sökerek başka bir yere dikmek üzere kamyonlara yükleyen Samsun Büyükşehir Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün benzer bir hareketi burada neden uygulamadığı merak konusu olmuştu.

Ne var ki, ilçe minibüs terminali inşaatında ağaçlar kökünden sökerek bir kanara konularak kurumaya terk edildiğini üzülerek müşahede ettik.

Bu ağaçlar herhangi bir yere dikilecek mi yoksa olay mahallinden uzaklaştırıldıktan sonra yine iş makinalarıyla vura vura gözlerinin yaşlarına bakılmadan imha mı edilecek diye düşünürken gördük ki ağaçlar bir kenarda kurumaya terk edilmiş bile…

Recep YAZGANRecep YAZGAN