Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-01-2023 12:27   Güncelleme : 03-01-2023 12:27

Samsun’da Oğuzhan Uğur Krizi Büyüdü!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin siyasi olduğu gerekesiyle salon vermediği Oğuzhan Uğur’u Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Samsun’a davet etti.

Samsun’da Oğuzhan Uğur Krizi Büyüdü!

 

Babala TV yapımcısı Oğuzhan Uğur, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin salon vermediğini, "Samsun’dan, Ondokuz Mayıs Üniversitesinden yıllarca çokça ödül aldık. Severler bizi. Gençler yine davet ettiler fakat bu defa rektörlük “Oğuzhan Uğur’u çok siyasi buluyoruz” diyerek salonu vermemiş. Bu kararla kimin ne kadar siyasi olduğu da belli oldu sanırım. Etkinlik iptal" mesajıyla duyurmuştu.

Sosyal medya üzerinden öğrencilerin tepkilerine cevap veren Oğuzhan Uğur,

“Ben yine gelirim sizi ziyarete gençler, yerler salonu.. Üniversitelerle ilgili  program yapar,  o rektörü davet ederiz. Karşısına da öğrencileri koyarız” dedi.

Ardından Samsun Kent Haber kullanıcısı, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi Oğuzhan Uğur’u Atatürk şehri Samsun'a davet edip, Hasan Ali Yücel salonunu etkinlik için tahsis etmeye çağırdı.

Cemil Deveci de, “Sevgili  Oğuzhan Uğur kardeşim; Üniversiteli ve Atakumlu gençlerimizle birlikte seni, Hasan Ali Yücel Gençlik Bilim ve Sanat Merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Atatürk'ün şehri Samsun'da, kapılarımız sana her zaman sonuna kadar açık." dedi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin bu mesajı üzerine Oğuzhan Uğur, "Çok zarifsiniz başkanım çok teşekkür ederim" şeklinde karşılık verdi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN